Website Conversies Verhogen

Maak klanten van je website bezoekers

Voorkom dat je website bezoekers de paginaā€™s verlaten zonder de gewenste acties te nemen.

ONS PROCES

Door te testen en analyseren hoe bezoekers de website (niet) gebruiken kun je de website conversie optimalisatie toepassen en meer rendement uit je website bezoekers halen.

Nadat je een mooie nieuwe website hebt gebouwd en veel tijd hebt gestoken in o.a. je zoekmachineoptimalisatie is het heel frustrerend te zien dat slechts een paar procent van de bezoekers daadwerkelijk de acties nemen die je hoopt en verwacht.

Waarom doen ze geen aankoop, vragen ze geen offerte aan, of schrijven ze zich niet in voor je nieuwsbrief? Waar gaat het mis? Begrijpen ze boodschap niet? Kunnen ze de juiste informatie niet vinden? Of zijn er andere beperkingen in het gebruik van de website waardoor de conversie van bezoeker naar klant te wensen over laat? Gelukkig zijn er diverse verschillende mogelijkheden om te achterhalen waar het mis gaat.

01

Volg Gebruikers

Volg gebruikersgedrag met belangrijke statistieken zoals kliks, verkeerstype en apparaat.

02

Meet UX Design

Gebruik heatmaps en UX/SEO-analyses om weloverwogen beslissingen te nemen voor het optimaliseren van uw website.

03

Verbeter Conversies

Voor iedere organisatie die op zoek is naar gebruikers-gestuurde gegevens om hun sites te verbeteren en de verkoop te stimuleren.

Verhoog Conversies en Verbeter Website

Uw site converteert geen bezoekers in klanten, en u weet niet of het aan uw ontwerp ligt, of aan de teksten, of aan iets anders. Maar u kunt niet elke bezoeker die uw site verlaat ondervragen. En blindelings ā€œoptimaliserenā€ door incrementele veranderingen is tijdrovend.

Wat als er een tool was die laat zien hoe gebruikers zich op de site gedragen? Waarmee je ineffectieve elementen kan opsporen en patronen kunt analyseren om oplossingen te vinden? En zo de website conversie kunt verbeteren. Dat kan!

Multifunctionele tooling

Verhoog conversies en verbeter uw SEO door het gedrag van gebruikers in de gaten te houden. Wij bieden een multifunctionele tool die heatmaps, sessie recording, click tracking en meer biedt om gebruikersgedrag te analyseren en ieder website design te verbeteren.

Optimalisatie Tools

Met de heatmaps kunt u het gedrag van uw site analyseren met verschillende rapporten. U kunt scrollmaps, scrolldiepte, inactieve muizen, tekstselectie, cursor-over en klikgedrag zien zoals ze op uw live site worden weergegeven, niet in een screenshot. Van daaruit kunt u klikken en acties van gebruikers analyseren op basis van dynamische elementen, en gegevens segmenteren op basis van verschillende verkeersbronnen of apparaten. Op die manier krijgt u waardevolle inzichten in wat wel en niet werkt, zodat u effectieve wijzigingen kunt aanbrengen.

Website conversies verbeteren

Als expert op het gebied van websiteontwikkeling hebben we alle kennis en ervaring in huis om uw wensen om te zetten naar een goed geoptimaliseerde website. Daarbij zijn uw wensen altijd de basis; het is immers wel uw website waar u straks trots op mag zijn.

Direct website conversie optimaliseren

Direct een einde maken aan weglopende website bezoekers? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. We kunnen de conversie analyse al binnen 24 uur actief hebben op uw website.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten! Vul ons contactformulier in en ontdek hoe Symblings jouw digitale marketing naar nieuwe hoogten kan brengen.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact op.

Contact
Contactformulier aanvraag (#4)

Onze privacy policy is van toepassing.

Algoritme

Wat is het precies?Ā 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken.Ā 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse.Ā 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.