Zoekwoordenonderzoek

Het doel  van zoekwoordenonderzoek is om relevante zoekwoorden te identificeren voor een website en deze te gebruiken om de inhoud te optimaliseren voor hogere zoekmachine rankings en meer verkeer.

Zoekwoorden onderzoek, de basis van een goede content en SEO strategie

Iedere SEO strategie en content strategie begint met een goed zoekwoordenonderzoek. Vraag je af wat de zoekopdrachten zijn die jouw gebruikers intypen in Google, waarmee ze jouw website zouden moeten vinden. Dit zijn vaak jouw producten of diensten, maar ook trends.

Dat is de eerste stap van een goede content strategie, wat weer de basis is van jouw SEO marketing.

Er zijn verschillende tools die je kunnen helpen met het vinden van zoekwoorden en  gerelateerde zoekopdrachten die waarschijnlijk ook interessant voor je zijn. Die tools geven ook een schatting van het zoekvolume per maand (per regio) en de competitie van de websites van concurrenten. Zoekwoorden met een hoog zoekvolume hebben doorgaans ook de meeste competitie, want iedereen wil natuurlijk graag hoog in Google staan voor zoekwoorden met een hoog zoekvolume.

Gratis SEO scan van uw website?

Ontdek nu de verborgen potentie van uw website met onze GRATIS SEO scan! Onze geavanceerde tools en deskundige analyse bieden u een gedetailleerd inzicht in de verbeterpunten van uw online aanwezigheid.

Ontvang een uitgebreid rapport met waardevolle optimalisatie-tips die uw website naar nieuwe hoogten zullen stuwen. Neem vandaag nog de eerste stap naar een betere vindbaarheid en meer organisch verkeer. Mis deze kans niet – claim nu uw GRATIS SEO scan en maak uw website klaar voor succes!

Gratis zoekwoorden onderzoek tools

Ubersuggest Deze website is de beste en meest complete optie als je hem vergelijkt met andere gratis SEO tools. Er is wel een beperking op het aantal zoekwoorden dat je krijgt, maar je kan later terugkomen voor meer.

Keywordtool.io Met deze tool kun je ook zoekvolumes achterhalen binnen YouTube, Bing, Amazon, eBay, Play Store en Twitter. Daarin is Keywordtool uniek.

Wil je een uitgebreider overzicht van gratis en betaalde zoekwoorden tools, download dan nu ons E-boek.

AlsoAsked Je krijgt veel informatie, zoekwoorden en vragen die je kan gebruiken in je teksten. Want het beantwoorden van vragen is belangrijk, steeds meer gebruikers typen direct een vraag in Google.

Google Keyword Planner Uiteraard is het ook mogelijk in Google zoekwoorden en bijbehorende zoekvolumes op te zoeken. Hiervoor heb je wel een Google Adwords account nodig, want hier is de Google keyword planner een onderdeel van.

Je kan ook direct zien hoeveel een Google Adwords bod op het keyword ongeveer is.

zoekwoordenonderzoek
zoekwoordenonderzoek

Google Suggest

Een andere handige manier om – aan jouw primaire zoekwoorden – gerelateerde zoekwoorden te vinden is Google Suggest. Google helpt gebruikers door – na het intypen van de eerste letters – zoekopdrachten weer te geven die andere gebruikers eerder invoerden. En dit zijn logischerwijs precies die zoekopdrachten waar een hoog zoekvolume op is. 

Type dus [jouw zoekwoord] A… , jouw [jouw zoekwoord] B… en zo verder om een overzicht te krijgen en ideeën op te doen!

zoekwoordenonderzoek

SEO begint bij kwalitatieve content

Verhoog je conversies met onze doelgerichte content!

Het geheim achter een bloeiende SEO-strategie? Kwalitatieve content die het hart van de doelgroep verovert. Met de juiste inhoud die naadloos inspeelt op de behoeften en verlangens van jouw potentiële klanten, til je jouw zichtbaarheid naar een hoger niveau.

Als je een sterke online aanwezigheid wilt opbouwen, is hoogwaardige content de sleutel tot jouw succes.

SEO Content Website Digital Marketing

Wat is een Anchor Text

Wat is Ankertekst (Anchor Tekst)? Anchor Tekst, of in het Nederlands een Ankertekst is de aanklikbare, hyperlinktekst op een website die linkt naar andere webpagina’s

Lees Verder »

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten! Vul ons contactformulier in en ontdek hoe Symblings jouw digitale marketing naar nieuwe hoogten kan brengen.

Scroll naar boven

Gratis persoonlijke SEO scan

Klaar voor een boost in uw online zichtbaarheid? Meld u aan voor een gratis, persoonlijke SEO scan tijdens een 1-op-1 Google Meet consult. Samen duiken we in de wereld van zoekmachineoptimalisatie specifiek voor uw website. Mis deze kans niet en vul onderstaand formulier in.

pasfoto tim van pel
Gratis SEO audit 1 op 1 formulier (#13)

Onze privacy policy is van toepassing.

Gratis SEO Artikel

Ontvang een gratis SEO-geoptimaliseerd artikel van 1000-1200 woorden door het formulier hieronder in te vullen en plaats het op jouw website om de kracht van onze content te ervaren.

Note: Geen idee wat een keyword is? Vul ‘onbekend’ in en wij nemen contact met je op.

Gratis SEO artikel
Gratis SEO artikel formulier (#7)

Onze privacy policy is van toepassing.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact op.

Contact
Contactformulier aanvraag (#4)

Onze privacy policy is van toepassing.

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.