Website Conversie

Website Conversies Verhogen

Website Conversie Optimalisatie

maak klanten van je website bezoekers

Voorkom dat je website bezoekers de pagina’s verlaten zonder de gewenste acties te nemen. 

 

Nadat je een mooie nieuwe website hebt gebouwd en veel tijd hebt gestoken in o.a. je zoekmachineoptimalisatie is het heel frustrerend te zien dat slechts een paar procent van de bezoekers daadwerkelijk de acties nemen die je hoopt en verwacht. 

 

Waarom doen ze geen aankoop, vragen ze geen offerte aan, of schrijven ze zich niet in voor je nieuwsbrief? Waar gaat het mis? Begrijpen ze boodschap niet? Kunnen ze de juiste informatie niet vinden? Of zijn er andere beperkingen in het gebruik  van de website waardoor  de conversie van bezoeker naar klant te wensen over laat? Gelukkig zijn er diverse verschillende mogelijkheden om te achterhalen waar het mis gaat.

Door te testen en analyseren hoe bezoekers de website (niet) gebruiken kun je de website conversie optimalisatie toepassen en meer rendement uit je website bezoekers halen.

Volg Gebruikers

Volg gebruikersgedrag met belangrijke statistieken zoals kliks, verkeerstype en apparaat

Meet UX Design

Gebruik heatmaps en UX/SEO-analyses om weloverwogen beslissingen te nemen voor het optimaliseren van uw website

Verbeter Conversies

Geschikt voor iedere organisatie die op zoek is naar gebruikers-gestuurde gegevens om hun sites te verbeteren en de verkoop te stimuleren

Verhoog Conversies en Verbeter Website

Uw site converteert geen bezoekers in klanten, en u weet niet of het aan uw ontwerp ligt, of aan de teksten, of aan iets anders.

 

Maar u kunt niet elke bezoeker die uw site verlaat ondervragen. En blindelings “optimaliseren” door incrementele veranderingen is tijdrovend.

Wat als er een tool was die laat zien hoe gebruikers zich op de site gedragen? Waarmee je ineffectieve elementen kan opsporen en patronen kunt analyseren om oplossingen te vinden? En zo de website conversie kunt verbeteren. Dat kan!

 

Verhoog conversies en verbeter uw SEO door het gedrag van gebruikers in de gaten te houden.

Wij bieden een multifunctionele tool die heatmaps, sessie recording, click tracking en meer biedt om gebruikersgedrag te analyseren en ieder website design te verbeteren.

Optimalisatie Tools

Met de heatmaps kunt u het gedrag van uw site analyseren met verschillende rapporten.

 

U kunt scrollmaps, scrolldiepte, inactieve muizen, tekstselectie, cursor-over en klikgedrag zien zoals ze op uw live site worden weergegeven, niet in een screenshot.

 

Van daaruit kunt u klikken en acties van gebruikers analyseren op basis van dynamische elementen, en gegevens segmenteren op basis van verschillende verkeersbronnen of apparaten.

 

Op die manier krijgt u waardevolle inzichten in wat wel en niet werkt, zodat u effectieve wijzigingen kunt aanbrengen.

Meet alle Apparaten en Bronnen

Klikgedrag en Pagina views

Waardevolle Rapportages

Meekijken door Schermopnames

Website Conversie Verbeteren... Laat het over aan de specialist...

Als expert op het gebied van websiteontwikkeling hebben we alle kennis en ervaring in huis om uw wensen om te zetten naar een goed geoptimaliseerde website. Daarbij zijn uw wensen altijd de basis; het is immers wel uw website waar u straks trots op mag zijn.

Frontend Development
Project Management
Applicatie Integratie
Maatwerk Applicaties

Direct website conversie optimaliseren

Direct een einde maken aan weglopende website bezoekers? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 

We kunnen de conversie analyse al binnen 24 uur actief hebben op uw website.

Direct een Maatwerk Website Optimalisatie ontvangen?

Vertel ons uw wensen en eisen. Dan maken wij snel een voorstel en kostenindicatie voor u!

    Geavanceerde Niche Websites voor Lokaal Bereik

    Door ons specialisme in niche- en lokale marketing zijn wij in staat om snel ongelofelijke resultaten te behalen met website ontwikkeling. Om de diensten van uw bedrijf in weken in plaats van maanden of jaren te laten ranken.

    173% Snellere ranking voor uw lokale bedrijf. Zorg dat uw lokale klanten u en uw diensten vinden.
    100% SEO service. Bespaar geld op reclamekosten. En blijf verkeer en leads krijgen, zelfs jaren nadat ons werk gedaan is.
    136% Hoger rendement op uw investeringen. Wij leveren SEO resultaten die de zoekmachine posities van uw organisatie goed houden voor de gewenste zoekwoorden.