Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Strategie

Strategie

Een online marketingstrategie is eigenlijk een plan dat helpt om je bedrijf op het internet bekend te maken, mensen naar je website te krijgen (we noemen dit verkeer), potentiële klanten te vinden (we noemen dit leads) en hen te verleiden tot het kopen van je producten of diensten (we noemen dit conversies). Deze strategie gebruikt allerlei technieken zoals het optimaliseren van je website voor zoekmachines (dit is SEO), het maken en delen van waardevolle inhoud (dit is contentmarketing), het gebruik van sociale media, e-mail en online advertenties.

Het maken van een succesvolle online marketingstrategie betekent dat je duidelijk moet maken waarom jouw bedrijf speciaal is en waarom mensen voor jouw producten of diensten zouden moeten kiezen. Dit noemen we een waardepropositie. Het is belangrijk dat deze boodschap in al je marketingactiviteiten naar voren komt.

Je moet ook weten wie je wilt bereiken met je marketing. Dit betekent dat je een goed beeld moet hebben van je ideale klant: wat ze willen, waar ze in geïnteresseerd zijn en wat ze leuk vinden. Als je weet wie je klanten zijn, kun je je marketing beter op hen afstemmen en vergroot je de kans dat ze je website bezoeken, geïnteresseerd raken in wat je aanbiedt en uiteindelijk iets kopen.

Kortom, een online marketingstrategie is een plan om je bedrijf op internet te promoten, de juiste mensen te bereiken en hen te overtuigen om je producten of diensten te kopen. Door een duidelijke boodschap over je bedrijf te hebben en door te weten wie je klanten zijn, kun je een succesvolle strategie opstellen die je helpt je doelen te bereiken.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.