Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
SSL certificaat

SSL certificaat

Een SSL- of ‘Secure Sockets Layer’-certificaat is als een digitale ID-kaart die helpt bij het veilig online versturen van gegevens. Stel je voor dat je geheime informatie wilt verzenden in een verzegelde envelop in plaats van een open kaart. Dat is precies wat SSL doet voor elke informatie die je online verstuurt, zoals je persoonlijke of bankgegevens.

Dit certificaat wordt gegeven door een organisatie die kan bevestigen dat de website die je bezoekt echt is en dat deze veilig kan omgaan met je gegevens. Deze organisatie heet een Certificeringsinstantie of CA. Ze zorgen ervoor dat de website-eigenaar wie ze beweren te zijn.

Het SSL-certificaat is als de verzegelde envelop. Het zorgt ervoor dat de gegevens veilig van de website naar jouw computer (en omgekeerd) kunnen worden verzonden zonder dat iemand anders ze kan lezen. Dit is erg belangrijk als je je creditcardgegevens of persoonlijke informatie online deelt.

Een ander goed punt over een SSL-certificaat is dat het je helpt te weten of je een website kunt vertrouwen. Wanneer je een website bezoekt met zo’n certificaat, zie je een groen slotje in de adresbalk van je browser. Dit is een teken dat de website veilig en betrouwbaar is, en dat kan je helpen je comfortabeler te voelen bij het delen van je informatie met die website.

Dus, in eenvoudige termen, een SSL-certificaat is een soort online beveiligingspaspoort. Het zorgt voor een veilige verbinding tussen een website en je computer, beschermt je gegevens tijdens het verzenden en helpt je vertrouwen te hebben in de website die je bezoekt.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.