Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Structured data

Structured data

Gestructureerde data zijn een soort ‘handleiding’ voor zoekmachines zoals Google. Ze helpen de zoekmachine te begrijpen waar jouw website over gaat, door specifieke informatie te geven over elke pagina. Dit kan bijvoorbeeld gaan over producten, recensies, evenementen en artikelen. Door deze ‘handleiding’ te volgen, kan Google gebruikers betere en meer gedetailleerde resultaten geven.

Je voegt deze ‘handleiding’ of gestructureerde data toe met behulp van regels die vastgelegd zijn door schema.org. Dit is een soort standaard die wereldwijd gebruikt wordt. Het geeft je precies aan hoe je deze speciale informatie aan je website toevoegt.

Zodra je deze gestructureerde data hebt toegevoegd, kan Google dit lezen en gebruiken. Google kan dan bijvoorbeeld een speciaal uitgelicht zoekresultaat laten zien, of extra informatie over je website tonen als iemand ernaar zoekt.

Gestructureerde data zijn heel belangrijk als je hoger wilt komen in de zoekresultaten van Google, dit wordt ook wel SEO (zoekmachineoptimalisatie) genoemd. Door gedetailleerde informatie te geven over elke pagina op je website, kun je meer bezoekers naar je website krijgen vanuit de zoekresultaten.

Kortom, gestructureerde data zijn een erg nuttig hulpmiddel voor bedrijven die hun website beter zichtbaar willen maken in de zoekresultaten van Google en die hun bezoekers betere en meer informatieve resultaten willen geven.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.