Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Spam

Spam

Spam is eigenlijk een term die gebruikt wordt voor ongewenste e-mails of berichten die je ontvangt, vaak van mensen of bedrijven die je niet kent. Ze sturen heel veel van deze berichten naar allerlei mensen, en dat kan behoorlijk vervelend zijn.

De reden dat er zoveel spam is, is omdat het heel gemakkelijk en goedkoop is voor mensen of bedrijven om deze berichten in grote aantallen te versturen. Vaak gebruiken ze computerprogramma’s, genaamd ‘spambots’, die in een oogwenk duizenden van deze berichten kunnen maken en versturen.

Spam kan allerlei dingen zijn, zoals reclames voor producten of diensten, maar soms proberen ze je ook te misleiden. Ze kunnen proberen je te laten klikken op een link die kwaadaardige software (malware) op je computer installeert, of je te laten geloven dat ze je persoonlijke gegevens of geld nodig hebben.

Er zijn gelukkig ook manieren om je te beschermen tegen spam. Eén manier is om een programma te gebruiken dat spam automatisch herkent en tegenhoudt voordat het in je inbox komt. Dit wordt een spamfilter genoemd. Veel e-maildiensten hebben zo’n spamfilter, maar er zijn ook andere opties beschikbaar.

Een andere goede manier om spam te vermijden is door voorzichtig te zijn met het openen van e-mails of berichten van mensen of bedrijven die je niet kent. Als je een bericht krijgt dat er verdacht uitziet, klik dan niet op links of download geen bijlagen, tenzij je zeker weet dat ze veilig zijn. Het beste wat je kunt doen is het bericht verwijderen en het melden als spam bij je e-maildienst of berichtendienst.

Samengevat is spam een veelvoorkomend en vervelend probleem, maar door een spamfilter te gebruiken en voorzichtig te zijn met onbekende berichten, kun je jezelf beschermen en ervoor zorgen dat je inbox vrij blijft van ongewenste berichten.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.