Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Screaming frog

Screaming frog

Screaming Frog is een soort digitaal gereedschap dat veel mensen gebruiken om hun websites beter zichtbaar te maken op internet. Het helpt bij het verbeteren van hoe goed een website kan worden gevonden op zoekmachines zoals Google. Met dit gereedschap kunnen gebruikers diepgaand kijken naar wat er op hun eigen website staat, maar ook naar die van hun concurrenten, om te zien waar er mogelijk ruimte is voor verbetering.

Screaming Frog is een programma dat je op je computer kunt zetten, of je nu een Windows, Mac of Linux systeem hebt. Nadat je het hebt geïnstalleerd, kun je de webadres (URL) van jouw website of die van je concurrenten invoeren, en het programma zal alle informatie op de website onderzoeken. Het kijkt naar dingen zoals de titel van de pagina, de beschrijving van de pagina die je ziet in zoekresultaten, de koppen op de pagina, en de links die op de pagina staan.

Een belangrijk aspect van Screaming Frog is dat het kan helpen bij het vinden van technische problemen op een website die de vindbaarheid kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld, het kan gebroken links vinden (links die naar een pagina leiden die niet bestaat), inhoud die meer dan eens op de site staat, of ontbrekende of verkeerd geplaatste labels (tags), die allemaal de rangschikking van een website op de resultatenpagina van zoekmachines kunnen beïnvloeden. Door deze problemen te vinden, kan Screaming Frog mensen helpen die een website beheren om deze problemen te verhelpen en de algehele kwaliteit en prestaties van hun website te verbeteren.

Naast het vinden van deze technische problemen, heeft Screaming Frog nog meer functies die kunnen helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van een website. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het maken van een sitemap (een soort inhoudsopgave van een website), het analyseren van wat er op de website staat, en het vergelijken van de prestaties van meerdere websites.

Kortom, Screaming Frog is een waardevol hulpmiddel dat bedrijven en organisaties helpt om hun websites beter vindbaar te maken op zoekmachines. Door het analyseren van websites kan Screaming Frog mensen die een website beheren helpen bij het vinden van technische problemen en bij het verbeteren van de algehele prestaties van hun website.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.