Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
SEA (Search Engine Advertising)

SEA (Search Engine Advertising)

SEA, wat staat voor Search Engine Advertising, is simpel gezegd het kopen van advertentieruimte op de pagina’s waarop de resultaten van zoekopdrachten worden weergegeven. Het is anders dan organische zoekmachineoptimalisatie (SEO), waar je probeert om je website vanzelf, zonder te betalen, bovenaan de zoekresultaten te krijgen. Bij SEA betaal je juist om je website op een prominente plek in de zoekresultaten te krijgen.

SEA is een slimme manier om precies de mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in wat jij aanbiedt. Je kunt namelijk zelf de woorden en zinnen kiezen die gerelateerd zijn aan jouw product of dienst, en je advertentie wordt dan getoond aan mensen die op die woorden zoeken. Op deze manier krijg je bezoekers op je website die al geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt, wat kan leiden tot meer klanten en verkoop.

SEA kan worden gebruikt op verschillende zoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo. Elk van deze zoekmachines heeft zijn eigen plek waar je je advertenties kunt maken en beheren, een budget kunt instellen en kunt zien hoe goed je advertenties het doen.

Voor een succesvolle SEA-campagne moet je de woorden en zinnen die te maken hebben met jouw product of dienst goed uitkiezen, en die een hoop mensen zoeken maar waar niet veel concurrentie voor is. Daarnaast moet je advertenties maken die mensen aantrekken, met duidelijke koppen en beschrijvingen, en met een sterke oproep tot actie. Je moet ook in de gaten houden hoe je campagnes het doen, en ze indien nodig verbeteren, om te zorgen dat je de resultaten krijgt die je wilt binnen je budget.

Dus, kortom, SEA is het kopen van advertentieruimte om een product of dienst te promoten op de pagina’s waarop de resultaten van zoekopdrachten worden weergegeven. Het is een slimme manier om precies de mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in wat jij aanbiedt. Voor een succesvolle SEA-campagne moet je de juiste woorden uitkiezen, interessante advertenties maken en in de gaten houden hoe je campagnes het doen en ze indien nodig verbeteren.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.