Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Pay per click

Pay per click

Pay-per-click (PPC) is een manier van online reclame maken waarbij bedrijven betalen elke keer dat iemand op hun advertentie klikt. Dit wordt vaak gebruikt om meer mensen naar hun website te krijgen en meer interesse voor hun producten of diensten te creëren.

Je ziet PPC-advertenties meestal op pagina’s met zoekresultaten, zoals die je ziet als je iets op Google opzoekt, of op andere websites die deel uitmaken van een grotere groep websites die gezamenlijk reclame ruimte aanbieden. Wanneer je iets opzoekt of een website bezoekt binnen dit netwerk, dan zie je de PPC-advertentie als deze relevant is voor wat je zoekt of voor de website die je bezoekt.

Als iemand op zo’n PPC-advertentie klikt, dan moet het bedrijf dat de advertentie geplaatst heeft daarvoor betalen. Hoeveel ze moeten betalen hangt af van verschillende factoren, zoals de woorden die in de advertentie gebruikt zijn, en wie de mensen zijn die de advertentie te zien krijgen. Dit wordt bepaald in een soort veiling waarbij bedrijven bieden op de kans om hun advertentie te tonen.

Een van de grote voordelen van deze vorm van reclame is dat bedrijven heel gericht hun doelgroep kunnen bereiken. Door slim te kiezen welke woorden ze in hun advertentie gebruiken, kunnen ze ervoor zorgen dat hun advertentie getoond wordt aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat ze aanbieden. Dit kan de kans vergroten dat mensen reageren op de advertentie.

Een ander voordeel is dat bedrijven kunnen bijhouden hoe goed hun advertenties werken. Platformen voor PPC-advertenties, zoals Google Ads, geven veel informatie over hoe vaak een advertentie bekeken is, hoe vaak erop geklikt is, en wat dat oplevert. Hierdoor kunnen bedrijven hun advertenties verbeteren en meer waar voor hun geld krijgen.

Samengevat is deze vorm van online reclame een sterke manier voor bedrijven om precies die mensen te bereiken die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat ze aanbieden, en om goed in de gaten te houden hoe hun advertenties presteren. Door advertenties op zoekresultatenpagina’s en andere websites te plaatsen, kunnen bedrijven meer aandacht krijgen, meer bezoekers trekken, en de kans vergroten dat ze meer verkopen realiseren.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.