Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Pagespeed

Pagespeed

Hoe snel een websitepagina opent en klaar is voor gebruik door een bezoeker, wordt ‘paginasnelheid’ of ‘paginalaadtijd’ genoemd. Het is belangrijk dat een pagina snel laadt, omdat dit bijdraagt aan een prettige ervaring voor de bezoeker. Bovendien waarderen zoekmachines zoals Google snelle pagina’s en rangschikken ze hoger in de zoekresultaten.

Als een pagina veel inhoud heeft, zoals veel foto’s, video’s en andere dingen, kan het langer duren voordat deze geladen is. Het is alsof je een grote koffer probeert te vullen: hoe meer spullen je erin probeert te stoppen, hoe langer het duurt. Dus, om een pagina sneller te maken, is het goed om alleen de noodzakelijke dingen op de pagina te zetten en onnodige zaken weg te laten.

Daarnaast speelt de snelheid en betrouwbaarheid van de plek waar de website ‘leeft’ (de server) en het ‘pad’ dat de informatie van de server naar de bezoeker aflegt (het netwerk) ook een rol in hoe snel een pagina laadt. Je kunt het vergelijken met een snelweg: als er veel verkeer is of de weg is in slechte staat, duurt het langer om je bestemming te bereiken. Om de snelheid van de pagina te verbeteren, is het belangrijk dat deze ‘weg’ zo soepel en snel mogelijk is.

Kortom, hoe sneller een pagina laadt, hoe beter de ervaring voor de bezoeker en hoe hoger de waardering door zoekmachines. Bedrijven en organisaties kunnen dit bereiken door hun pagina’s niet te vol te stoppen met te veel dingen en ervoor te zorgen dat de ‘weg’ naar de bezoeker zo snel en soepel mogelijk is.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.