Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Penalty

Penalty

Een ‘Google penalty’ is eigenlijk een soort straf die Google geeft aan websites die niet voldoen aan hun regels en richtlijnen. Dit betekent dat als een website deze straf krijgt, het veel moeilijker wordt om de website te vinden als je iets zoekt op Google. Dit leidt er ook toe dat minder mensen de website bezoeken.

Er zijn twee soorten straffen die Google geeft: handmatige en algoritmische. Handmatige straffen worden gegeven door mensen die bij Google werken en specifiek naar websites kijken om te zien of ze de regels overtreden. Algoritmische straffen worden automatisch gegeven door Google’s computersystemen, die zijn ontworpen om websites te vinden die de regels overtreden.

Handmatige straffen zijn meestal strenger omdat ze worden gegeven door mensen die bij Google werken, die kunnen beslissen hoe zwaar de straf zal zijn. Algoritmische straffen zijn meestal minder zwaar, omdat ze automatisch worden gegeven door Google’s systemen en niet door mensen worden beoordeeld.

Om te voorkomen dat ze een Google-straf krijgen, moeten website-eigenaren en mensen die werken in online marketing ervoor zorgen dat hun website zich houdt aan Google’s regels. Dit betekent dat ze bepaalde trucs moeten vermijden, zoals het te veel gebruiken van bepaalde zoekwoorden, het opzetten van ongepaste linkstructuren en het verbergen van tekst, die allemaal tegen Google’s regels zijn en tot een straf kunnen leiden.

Kortom, een Google-straf is een straf die Google geeft aan een website die de regels van Google overtreedt. Door ervoor te zorgen dat hun website zich aan deze regels houdt, kunnen website-eigenaren en mensen die in online marketing werken voorkomen dat ze deze straf krijgen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.