Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
No follow link

No follow link

Een ‘niet-volgen-link’ is een soort link die je op websites ziet, maar die aan zoekmachines zoals Google zegt: ‘Negeer deze link.’ Dit betekent dat deze link geen ‘erkenning’ of ‘waarde’ doorgeeft aan de pagina waarnaar het linkt, en het beïnvloedt niet de plek van die pagina in de zoekresultaten.

Deze soort links worden vaak gebruikt om naar sites van lage kwaliteit, spamachtige sites, of naar betaalde of gesponsorde inhoud te linken. Door deze link te gebruiken, zegt de website eigenlijk: ‘Ik sta niet achter deze pagina waarnaar ik link, en deze link zou niet moeten meetellen voor de plek van die pagina in de zoekresultaten.’

Deze ‘niet-volgen-links’ zijn belangrijk voor hoe goed een website presteert in de zoekresultaten (ook wel ‘SEO’ genoemd), omdat ze zoekmachines helpen begrijpen hoe goed of relevant de links zijn die naar een website wijzen. Door deze soort links te gebruiken voor betaalde of gesponsorde inhoud, kunnen bedrijven voorkomen dat ze links doorgeven naar pagina’s van slechte kwaliteit of niet-gerelateerde pagina’s, en kunnen ze mogelijk voorkomen dat hun eigen plek in de zoekresultaten verslechtert.

Naast het gebruik van deze links voor betaalde of gesponsorde inhoud, kunnen bedrijven ze ook gebruiken om naar andere pagina’s te linken waar ze niet achter staan. Dit kan bedrijven helpen hun eigen goede naam te beschermen en te voorkomen dat ze links doorsturen naar sites van slechte kwaliteit of spam.

Over het algemeen zijn deze ‘niet-volgen-links’ een belangrijk hulpmiddel voor bedrijven die hun eigen goede naam willen beschermen en hun prestaties in de zoekresultaten willen verbeteren. Door deze links te gebruiken voor betaalde of gesponsorde inhoud, en voor pagina’s die ze niet ondersteunen, kunnen bedrijven voorkomen dat ze links doorgeven aan pagina’s van lage kwaliteit of niet-gerelateerde pagina’s en kunnen ze hun kansen vergroten om hoger in de zoekresultaten te komen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.