Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Navigatie

Navigatie in internet marketing

Online navigatie is eigenlijk hoe je je weg vindt op het internet, met alle websites, pagina’s en informatie die er zijn. Het gaat om het gebruik van een internetbrowser (het programma dat je gebruikt om op internet te surfen, zoals Google Chrome of Safari), het intypen van webadressen (ook wel URL’s genoemd) in de adresbalk van je browser, het klikken op links die je naar andere pagina’s brengen en het gebruik van zoekmachines (zoals Google) om online informatie en bronnen te vinden. Het is een belangrijk deel van hoe we het internet gebruiken en iets dat de meeste van ons elke dag doen.

Een belangrijk onderdeel van het surfen op het internet is het gebruik van klikbare links, ook wel hyperlinks genoemd, en URL’s. Hyperlinks zijn links die je van de ene webpagina naar de andere brengen, en ze zijn een cruciaal onderdeel van hoe het internet werkt. URL’s, de technische term voor webadressen, zijn de ‘plaatsen’ van webpagina’s en andere dingen op het internet. Door op hyperlinks te klikken en URL’s in te typen in je internetbrowser, kunnen we gemakkelijk en snel naar de webpagina’s en inhoud gaan waar we in geïnteresseerd zijn.

Een ander belangrijk onderdeel van het surfen op het internet is het gebruik van zoekmachines en andere hulpmiddelen. Zoekmachines zijn websites zoals Google, waarmee je kunt zoeken naar informatie en bronnen op het internet. Door woorden of zinnen in te typen, kunnen we snel en gemakkelijk vinden waarnaar we op zoek zijn, en we kunnen de zoekresultaten gebruiken om naar relevante webpagina’s en inhoud te gaan. Naast zoekmachines zijn er ook andere hulpmiddelen en diensten die ons kunnen helpen op het internet, zoals bladwijzers (een manier om pagina’s op te slaan om later terug te vinden), geschiedenisfuncties (die bijhouden welke websites je hebt bezocht) en navigatiebalken en menu’s op websites.

Over het geheel genomen is het surfen op het internet een essentieel onderdeel van hoe we het internet ervaren, en het is iets dat de meeste van ons elke dag doen. Door klikbare links, webadressen, zoekmachines en andere hulpmiddelen te gebruiken, kunnen we gemakkelijk en snel op het internet surfen en toegang krijgen tot de informatie en bronnen waarin we geïnteresseerd zijn.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.