Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
On-page SEO

On-page SEO

On-page SEO, soms ook on-site SEO genoemd, is het verbeteren van specifieke webpagina’s om hoger te komen in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. On-page SEO gaat over het beter maken van de inhoud, het achterliggende code van de pagina, en andere onderdelen, zodat het voor zowel zoekmachines als voor bezoekers duidelijker en bruikbaarder wordt.

Er zijn verschillende dingen die de on-page SEO van een webpagina kunnen beïnvloeden. De belangrijkste hiervan zijn:

Paginatitel: De paginatitel is de hoofdtitel van een webpagina die zoekmachines gebruiken om te begrijpen waar de pagina over gaat. De paginatitel moet kort maar duidelijk zijn, en moet de belangrijkste zoekwoorden bevatten die betrekking hebben op de pagina.

Metabeschrijving: De metabeschrijving is een kort overzicht van de pagina dat onder de paginatitel in zoekresultaten wordt weergegeven. Het moet een korte maar aantrekkelijke beschrijving van de inhoud van de pagina geven, en ook hier moeten de belangrijkste zoekwoorden worden vermeld.

Koppen: Koppen, of H-tags, worden gebruikt om de inhoud van een webpagina te ordenen. Ze moeten worden gebruikt in een hiërarchische structuur, waarbij de belangrijkste kop de grootste en meest opvallende is. Koppen moeten de belangrijkste zoekwoorden bevatten en helpen om de inhoud op te splitsen in makkelijk te lezen delen.

Inhoud: de inhoud van een webpagina moet informatief, relevant, en van hoge kwaliteit zijn. Het moet duidelijk en beknopt zijn geschreven, en de zoekwoorden moeten op een natuurlijke manier worden gebruikt.

Afbeeldingen en video’s: Afbeeldingen en video’s kunnen de ervaring van de bezoeker verbeteren en kunnen ook bijdragen aan een betere SEO. Ze moeten worden verbeterd met relevante bestandsnamen, alt-tags en onderschriften, zodat zoekmachines beter begrijpen wat ze betekenen.

Kort gezegd, on-page SEO gaat over het verbeteren van specifieke webpagina’s zodat ze hoger komen in de zoekresultaten van zoekmachines. Door de paginatitel, metabeschrijving, koppen, inhoud, en afbeeldingen en video’s te verbeteren, kunt u de relevantie, waarde en bruikbaarheid van uw pagina’s verhogen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.