Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Meta tag

Meta tag

Metatags zijn stukjes code op een webpagina die informatie verschaffen over de inhoud van die pagina, zowel aan de computersystemen die zoekmachines besturen als aan mensen die de website bezoeken. Ze zijn een soort ‘label’ dat helpt uitleggen waar de pagina over gaat.

Denk bijvoorbeeld aan de titel van een boek. Dat is wat een ‘title-tag’ doet voor een webpagina. Het is een korte uitleg die vaak te zien is in de lijst van resultaten wanneer je iets opzoekt via een zoekmachine zoals Google. Het toevoegen van relevante zoekwoorden aan deze ‘titel’ kan bedrijven helpen hun webpagina’s hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen, waardoor meer potentiële klanten hun website kunnen vinden.

Een andere soort metatag is de ‘description’ metatag. Dit is een korte samenvatting van wat er op de pagina staat. Deze beschrijving is vaak zichtbaar onder de titel in zoekresultaten, wat extra informatie biedt over de inhoud van de pagina. Een goede beschrijving met relevante zoekwoorden en een aantrekkelijke oproep tot actie kan mensen aanmoedigen om op de link naar de website te klikken.

Naast de ‘titel’ en ‘beschrijving’ metatags zijn er nog meer soorten metatags. Bijvoorbeeld de ‘keywords’ metatag, die een lijst toont met woorden die relevant zijn voor de inhoud van de pagina, en de ‘robots’ metatag, die aan zoekmachines laat weten of ze de pagina in hun index moeten opnemen of niet.

Samengevat, metatags zijn belangrijke tools voor het verbeteren van de zichtbaarheid van een website in zoekmachines. Ze helpen bedrijven hun webpagina’s hoger in de zoekresultaten te krijgen en trekken meer bezoekers naar hun site. Het effectief gebruik van metatags kan de prestaties van een website in zoekmachines aanzienlijk verbeteren.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.