Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Meta description

Meta description

Een metabeschrijving is als de achterflap van een boek, maar dan voor een website. Wanneer je iets opzoekt via een zoekmachine zoals Google, verschijnt er een lijst met websites. Onder de titel van elke website staat een klein stukje tekst – dat is de metabeschrijving. Deze tekst geeft je een idee van wat je op die website kunt verwachten en moet interessant genoeg zijn om je te laten klikken en de website te bezoeken.

Deze metabeschrijvingen spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website op zoekmachines, ook wel bekend als zoekmachineoptimalisatie of SEO. Dat komt omdat zoekmachines deze beschrijvingen gebruiken om te begrijpen waar je website over gaat, en of deze relevant is voor wat mensen zoeken.

Het schrijven van een goede metabeschrijving vraagt enige aandacht. Eigenaren van websites en mensen die werken in digitale marketing moeten proberen een helder en kort overzicht van de website te schrijven. Belangrijk hierbij is dat ze de woorden of zinnen gebruiken die mensen waarschijnlijk in hun zoekopdrachten zullen gebruiken.

Naast het gebruik van de juiste zoekwoorden, moet de metabeschrijving ook aantrekkelijk geschreven zijn. Dit kan mensen aansporen om op de website te klikken, wat uiteindelijk de vindbaarheid van de website kan verbeteren.

Kortom, een metabeschrijving is als een boekflaptekst voor je website die verschijnt in de zoekresultaten. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken en een aantrekkelijke beschrijving te schrijven, kunnen website-eigenaren en digitale marketeers hun website beter zichtbaar maken en meer bezoekers aantrekken.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.