Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Mobielvriendelijkheid

Mobielvriendelijkheid

Wanneer we praten over ‘online mobielvriendelijkheid’, dan bedoelen we eigenlijk hoe makkelijk het is om een website te gebruiken op je telefoon of tablet. Doordat steeds meer mensen een smartphone hebben, is het voor bedrijven heel belangrijk om een website te hebben die goed werkt op deze apparaten. Zo zorgen ze ervoor dat mensen fijn kunnen rondkijken op hun site en dat ze niet worden ingehaald door hun concurrenten.

Er zijn een aantal dingen die een website mobielvriendelijk maken. Ten eerste moet de website zichzelf kunnen aanpassen aan het scherm van het apparaat van de gebruiker. Dit betekent dat de indeling van de website verandert afhankelijk van of je op een telefoon, tablet of computer kijkt. Hierdoor kan je gemakkelijk alle informatie op de site vinden, ongeacht welk apparaat je gebruikt.

Ten tweede moet een mobielvriendelijke website makkelijk te gebruiken zijn. De website moet dus overzichtelijk zijn en duidelijke kopjes, knoppen en linkjes hebben. Daarnaast moet de indeling van de website netjes zijn, met voldoende ruimte tussen de verschillende onderdelen zodat alles makkelijk te lezen en te begrijpen is.

Ten derde moet een mobielvriendelijke website snel laden. Doordat mobiel internet tegenwoordig zo snel is, verwachten mensen dat websites ook snel laden. Als het te lang duurt voordat een website laadt, dan zullen mensen sneller de website verlaten. Bedrijven kunnen dit voorkomen door ervoor te zorgen dat alle onderdelen van de website (zoals afbeeldingen) zo zijn gemaakt dat ze snel kunnen laden.

Tot slot moet een mobielvriendelijke website ook goed te vinden zijn via zoekmachines op je telefoon of tablet. Dit betekent dat de informatie op de website zo moet zijn geschreven dat zoekmachines deze goed kunnen begrijpen. Ook kunnen websites gebruik maken van speciale codes (zogenaamde metatags) om beter te scoren in de zoekresultaten.

In het kort is het dus erg belangrijk dat een website goed te gebruiken is op mobiele apparaten. Bedrijven die dit goed doen, bieden hun klanten een fijne ervaring en blijven hun concurrenten een stapje voor in de online wereld.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.