Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Link juice

Link juice

Link juice is een term uit de wereld van het verbeteren van je zichtbaarheid in zoekmachines (ook wel bekend als SEO). Het betekent de waardering of erkenning die een website of webpagina krijgt door middel van links van andere sites. Simpel gezegd, link juice is de ‘boost’ of ‘steun’ die een link geeft aan de website of pagina waar deze naar toe wijst.

Het idee van link juice is belangrijk in SEO, omdat het veel invloed kan hebben op hoe hoog je website of pagina komt te staan in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Dit komt omdat deze zoekmachines links van andere sites gebruiken om de kwaliteit en relevantie van een website of pagina te beoordelen. Als je website of pagina veel goede, relevante links van andere sites heeft, dan zullen de zoekmachines dit als waardevoller zien en hoger plaatsen in de zoekresultaten.

Er zijn verschillende manieren waarop mensen die een website bezitten of die online marketing doen, de ‘link boost’ van hun website of pagina kunnen verbeteren. Enkele hiervan zijn:

Het maken van goede, relevante content waar andere websites of pagina’s graag naar linken;
Relaties opbouwen met andere websites en pagina’s om op een natuurlijke manier links te verdienen;
Het gebruik van sociale media en andere online platformen om je content te promoten en links te krijgen;
Het gebruik van linkbuilding tactieken, zoals het schrijven van gastblogs en het uitwisselen van links, om links van andere websites en pagina’s te krijgen.
Kortom, link juice is een manier om de waardering of erkenning te meten die een website of pagina krijgt door links van andere sites. Door goede content te maken en relaties op te bouwen met andere websites en pagina’s, kunnen eigenaren van websites en online marketeers de ‘link boost’ van hun website of pagina verbeteren en zo hun plek in de zoekresultaten van zoekmachines verhogen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.