Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Lead

Lead

Een ‘lead’ is gewoon iemand of een bedrijf dat mogelijk iets van jou wil kopen. Ze hebben al wat interesse laten zien in hetgeen je verkoopt. Je kunt het zien als een mogelijke klant die graag meer wil weten over wat je te bieden hebt.

Het maken van ‘leads’, of ‘leadgeneratie’, betekent dat je probeert de aandacht te trekken en vast te houden van deze mogelijke klanten. Je kunt dit op verschillende manieren doen, zoals het delen van nuttige informatie, het geven van kortingen, of door deel te nemen aan evenementen. Het idee hierachter is om een lijst te maken van mensen of bedrijven die misschien iets van je willen kopen, en die het niet erg vinden om meer van jou te horen.

Nadat je een lijst van mogelijke klanten, of ‘leads’, hebt gemaakt, is de volgende stap om te kijken welke van deze ‘leads’ echt de moeite waard zijn om in te investeren. Dit wordt ‘leadkwalificatie’ genoemd. Je bekijkt hun interesse en of ze wel echt passen bij wat je verkoopt, en beslist welke van deze ‘leads’ je echt als potentiële klant ziet. Dit kan bijvoorbeeld met een telefoontje, een online formulier of een enquête. Het doel hiervan is om te zien welke ‘leads’ het meest waarschijnlijk echt iets van je gaan kopen, en daar focus je dan op.

Samengevat: een ‘lead’ is een mogelijke klant. ‘Leadgeneratie’ is het proces van het vinden en aantrekken van deze mogelijke klanten, en ‘leadkwalificatie’ helpt je te bepalen welke van deze ‘leads’ echt geïnteresseerd zijn in wat je verkoopt. Door ‘leads’ te maken en te beoordelen, kun je een lijst van mensen of bedrijven maken die mogelijk iets van je willen kopen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.