Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
HTML

HTML

HTML is een soort ‘bouwtaal’ die we gebruiken om websites en online toepassingen te maken. Net zoals je een huis bouwt met behulp van een bouwplan, gebruik je HTML om te bepalen waar dingen zoals tekst, afbeeldingen en video’s op een website komen te staan. Het is een belangrijk onderdeel van het maken van websites, omdat het ons vertelt hoe alles op de website eruit moet zien en hoe het moet werken.

HTML werkt met een soort ‘labels’ om verschillende onderdelen van een website te beschrijven. Denk bijvoorbeeld aan een label voor een stuk tekst, een afbeelding of een link. Door deze labels te gebruiken, kunnen de makers van websites ervoor zorgen dat alles op de juiste plek staat en op de juiste manier werkt.

Een van de leuke dingen aan HTML is dat het niet zo moeilijk is om te leren, zelfs als je nog nooit eerder een website hebt gemaakt. Het is mogelijk om snel de basis van HTML te leren en je eigen eenvoudige website te maken. Dit maakt het een populaire keuze voor veel mensen die aan de slag willen met het maken van websites.

Maar HTML is niet alleen maar eenvoudig, het is ook heel flexibel. Door HTML te combineren met andere technieken, zoals CSS en JavaScript, kun je hele geavanceerde en interactieve websites en online toepassingen maken. Dit betekent dat je met HTML alles kunt maken, van een eenvoudige website tot een ingewikkelde online applicatie.

Kortom, HTML is een belangrijk onderdeel van het maken van websites. Het helpt ons om de inhoud van een website te organiseren en te presenteren, en het is zowel een eenvoudige als flexibele tool die je kunt gebruiken om allerlei soorten online toepassingen te maken. Of je nu een ervaren websitebouwer bent of net begint, het leren van HTML is een nuttige vaardigheid in onze steeds meer digitale wereld.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.