Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Heading

Heading

De zogenoemde SEO-koppen, ook wel H1-koppen genoemd, zijn erg belangrijk voor de online vindbaarheid van je website. Ze helpen namelijk zoekmachines zoals Google om te begrijpen waar je webpagina over gaat, en helpen daarnaast ook de bezoekers van je website om gemakkelijker te lezen en navigeren.

Een SEO-kop is eigenlijk gewoon de titel van je webpagina. Het is vaak de grootste en meest opvallende tekst die je bovenaan de pagina ziet, voordat de eigenlijke inhoud van de pagina begint.

In de programmeertaal die gebruikt wordt voor websites (HTML), wordt de SEO-kop aangeduid met de term H1. Het ziet er bijvoorbeeld zo uit:

<h1>Dit is de titel voor mijn webpagina</h1>

Het is belangrijk om te weten dat je per pagina maar één van deze H1-koppen moet hebben. Als je er meerdere hebt, raakt Google in de war en is je pagina minder goed vindbaar.

In termen van online vindbaarheid, helpt de H1-kop Google om te begrijpen waar je pagina over gaat. Door belangrijke woorden of zinnen die betrekking hebben op het onderwerp van je pagina in de titel te gebruiken, kan Google beter inschatten wat de inhoud van je pagina is en deze beter rangschikken in de zoekresultaten.

Maar het is niet alleen belangrijk voor Google; de H1-kop is ook belangrijk voor de bezoekers van je website. Door een duidelijke en korte titel voor je pagina te hebben, kunnen bezoekers snel en gemakkelijk begrijpen waar de pagina over gaat en gemakkelijker door je website navigeren. Dit maakt het voor hen aangenamer om je website te bezoeken en moedigt hen aan om meer pagina’s te verkennen.

Samengevat, SEO-koppen, of H1-koppen, zijn dus heel belangrijk voor zowel de online vindbaarheid van je website als de ervaring van je bezoekers. Door belangrijke woorden of zinnen in je titel op te nemen en een duidelijke en beknopte titel voor je pagina te hebben, kun je de vindbaarheid van je website verbeteren en zorgen voor een betere ervaring voor je bezoekers.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.