Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Header

Header

SEO-kopteksten zijn stukjes code die helpen om te laten zien wat het belangrijkste onderwerp op een webpagina is. Ze geven aan waar de verschillende onderdelen van de inhoud beginnen en eindigen. Deze kopteksten, ook wel H-tags genoemd, zijn er in verschillende niveaus, van H1 tot H6.

De H1-tag is de belangrijkste. Je kunt het zien als de titel van een boek; het geeft aan waar de hele pagina over gaat. Je moet deze tag maar één keer op je pagina gebruiken.

De H2-tag wordt gebruikt voor de belangrijkste onderdelen van de inhoud op de pagina, vergelijkbaar met hoofdstukken in een boek. Ze helpen om de pagina overzichtelijker te maken en geven aan waar nieuwe onderwerpen beginnen.

De H3-, H4-, H5- en H6-tags zijn vergelijkbaar met subsecties binnen een hoofdstuk. Ze helpen om de inhoud nog verder te organiseren.

Deze SEO-kopteksten zijn belangrijk voor hoe zoekmachines, zoals Google, je pagina zien en begrijpen. Als je ze goed gebruikt, kan dit ervoor zorgen dat je pagina beter gevonden wordt als mensen zoeken naar onderwerpen die op je pagina staan.

Kortom, SEO-kopteksten helpen om je webpagina te organiseren. Ze kunnen de zichtbaarheid van de pagina in zoekmachines verbeteren en zo meer bezoekers naar je website leiden.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.