Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Heat map

Heat map

Een online heatmap, of ‘warmtekaart’, is als een soort kleurrijke tekening die laat zien hoe mensen een website gebruiken. Stel je voor dat je een tekening van je website maakt en deze inkleurt op basis van hoeveel interactie er op elk deel van de website is. Als er een plek is waar mensen vaak op klikken, is die plek heel kleurrijk. Als er een plek is waar mensen niet vaak komen, is die plek minder kleurrijk.

Website-eigenaren en mensen die zich bezighouden met online promotie gebruiken deze warmtekaarten om te zien hoe bezoekers hun website gebruiken. Zo kunnen ze zien welke delen van de website goed werken en welke delen mogelijk beter kunnen.

Er zijn verschillende soorten warmtekaarten. Sommige laten zien waar mensen op klikken, andere laten zien hoe ver mensen op een pagina naar beneden scrollen, en weer andere laten zien waar mensen de meeste tijd doorbrengen op een website.

Om zo’n warmtekaart te maken, zijn er speciale programma’s beschikbaar. Deze programma’s houden bij hoe mensen de website gebruiken en maken daar vervolgens een warmtekaart van.

Wanneer de warmtekaart klaar is, kunnen de website-eigenaren en online promotors deze gebruiken om te zien welke delen van de website misschien niet zo goed werken. Als bijvoorbeeld blijkt dat mensen niet op een bepaalde knop of link klikken, kunnen ze die plek aanpassen om het gebruiksvriendelijker te maken.

Over het algemeen zijn warmtekaarten een handig hulpmiddel voor mensen die hun website willen verbeteren. Door het gebruik van warmtekaarten, kunnen ze zien hoe mensen hun website gebruiken en beslissingen nemen over hoe ze hun website beter kunnen maken en aantrekkelijker voor bezoekers.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.