Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Google updates

Google updates

Google-updates zijn aanpassingen gemaakt aan de werking van Google’s zoekmachine. Denk hierbij aan verbeteringen die ervoor zorgen dat de resultaten die je ziet als je iets zoekt op Google beter, relevanter en van hogere kwaliteit zijn. Deze updates kunnen ook nieuwe functies toevoegen die zowel voor gewone gebruikers als voor bedrijven nuttig kunnen zijn.

Google maakt regelmatig deze aanpassingen om ervoor te zorgen dat je als gebruiker de beste zoekresultaten krijgt. Bijvoorbeeld, een paar jaar geleden introduceerde Google de ‘Panda’-update, die ervoor zorgde dat websites met slechte inhoud minder vaak verschenen in de zoekresultaten. Daarna kwam de ‘Hummingbird’-update die Google beter maakte in het begrijpen wat je echt bedoelt als je iets zoekt.

Voor bedrijven en mensen die een website bezitten, kunnen deze updates van Google een groot effect hebben op hoe vaak hun website wordt getoond in de zoekresultaten. Dit komt omdat Google’s aanpassingen voortdurend veranderen, en deze veranderingen kunnen de volgorde van de zoekresultaten beïnvloeden. Daarom is het belangrijk voor bedrijven en website-eigenaren om op de hoogte te blijven van deze Google-updates en de mogelijke effecten die ze kunnen hebben op hun zichtbaarheid op Google.

Samenvattend, Google-updates zijn aanpassingen gemaakt aan hoe Google’s zoekmachine werkt, ontworpen om de resultaten die je krijgt bij het zoeken te verbeteren. Deze updates kunnen ook nieuwe functies toevoegen. Google maakt regelmatig deze updates, die belangrijk kunnen zijn voor de zichtbaarheid van bedrijven en websites in Google’s zoekresultaten.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.