Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Google

Google

Google is een groot bedrijf dat verschillende diensten en producten aanbiedt die allemaal met internet te maken hebben. Denk hierbij aan zoeken op het internet, adverteren, online opslagruimte en het maken van software. Google is in 1998 opgericht door Larry Page en Sergey Brin en is tegenwoordig één van de grootste en meest invloedrijke technologiebedrijven ter wereld. Het wordt door miljoenen mensen gebruikt en heeft heel veel verschillende soorten producten en diensten.

Eén van de dingen waar Google het meest bekend om staat is de zoekmachine. Dit is een tool waarmee mensen informatie kunnen opzoeken op het internet. Het werkt heel simpel: je typt een woord of een zin in, en de zoekmachine van Google gaat dan op het hele internet zoeken naar pagina’s waar die woorden op staan. De zoekmachine van Google is heel snel en nauwkeurig, en wordt vaak gezien als de beste zoekmachine die er is.

Google heeft ook nog heel veel andere producten en diensten. Zo kun je bijvoorbeeld een e-mailaccount aanmaken, krijg je online opslagruimte, en zijn er verschillende tools die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je werk. Ook hebben ze een platform waarop je kunt adverteren. Al deze dingen worden door mensen en bedrijven over de hele wereld gebruikt om met elkaar te communiceren, samen te werken en om reclame te maken. Google werkt daarnaast ook nog aan kunstmatige intelligentie, wat een soort slimme computer is die zelf kan leren en denken. Dit gebruiken ze om hun producten en diensten nog beter te maken.

Samenvattend is Google een heel belangrijk bedrijf in de wereld van technologie. Het wordt door miljoenen mensen en bedrijven gebruikt, en heeft heel veel invloed op hoe we internet en technologie gebruiken.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.