Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Geotargetting

Geotargetting

Geotargeting is een manier van online adverteren waarbij advertenties specifiek gericht worden op bepaalde plekken op de wereld. Hierdoor kunnen bedrijven advertenties laten zien die beter aansluiten op mensen die in die gebieden wonen of zich daar bevinden.

Hoe werkt het? Het internetadres (IP-adres) van een apparaat (zoals je telefoon of laptop) geeft aan waar dit apparaat zich bevindt. Ook gebruiken we GPS-gegevens, dat is de plaatsbepaling van je apparaat via de satelliet. Zo kunnen bedrijven bepalen waar je bent en welke advertenties voor jou interessant zouden kunnen zijn.

Waarom is dit handig voor bedrijven? Ten eerste kunnen ze hun advertenties beter afstemmen op jouw locatie. Stel je voor, een bedrijf dat spullen voor buitenactiviteiten verkoopt, kan bij mensen die in het platteland wonen, advertenties laten zien voor kampeerspullen, terwijl mensen in de stad advertenties zien voor wandeluitrusting.

Ten tweede kunnen bedrijven met deze techniek hun advertenties op het juiste moment laten zien. Een voorbeeld: een restaurant kan rond lunchtijd een advertentie voor een lunchaanbieding laten zien aan mensen die in de buurt zijn.

Dus, geotargeting is een manier om online advertenties beter af te stemmen op de plek waar je bent. Dit helpt bedrijven om de juiste advertenties aan de juiste mensen te laten zien en ook nog eens op het juiste moment.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.