Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics is een gratis dienst van Google die helpt om te zien hoe mensen jouw website gebruiken. Het geeft je veel informatie over waar je websitebezoekers vandaan komen, wat ze op jouw website doen, en welke acties ze daar nemen.

Met Google Analytics kun je belangrijke gegevens verzamelen, zoals hoeveel mensen je website bezoeken, welke pagina’s ze bekijken en hoe lang ze op je website blijven. Je kunt ook zien hoe mensen je website gevonden hebben, bijvoorbeeld via een Google zoekopdracht, een link van een andere website, of een betaalde advertentie. Deze gegevens kunnen je helpen te begrijpen of je online marketing en advertenties goed werken, en waar je verbeteringen kunt aanbrengen.

Google Analytics helpt je ook te zien hoe je websitebezoekers zich gedragen. Bijvoorbeeld, het kan je vertellen hoeveel mensen je website verlaten na het bekijken van slechts één pagina (dat noemen we het ‘bouncepercentage’), en hoe lang mensen gemiddeld op elke pagina van je website blijven. Dit kan je inzicht geven in hoe aantrekkelijk je website is en waar je dingen kunt verbeteren.

Google Analytics geeft je ook veel informatie over wie je websitebezoekers zijn, zoals hun leeftijd, geslacht en interesses. Deze informatie kan je helpen om je online marketing en website inhoud beter aan te passen aan je doelgroep.

Om Google Analytics te gebruiken, moet je een klein stukje code toevoegen aan je website. Deze code volgt wat mensen op je website doen en stuurt deze informatie naar Google. Dan kun je deze gegevens bekijken in de Google Analytics-tool, waar je gedetailleerde rapporten en analyses kunt zien.

Samengevat, Google Analytics is een sterke en gratis tool die je kan helpen om te zien hoe mensen jouw website gebruiken. Het geeft je informatie over waar je bezoekers vandaan komen, wat ze op je website doen, en wie ze zijn. Dit kan je helpen om je online marketing te verbeteren. Als je een website hebt, is het gebruiken van Google Analytics heel belangrijk voor het succes van je website.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.