Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Funnel

Funnel

Een online marketingtrechter is een soort plan dat bedrijven gebruiken om mensen die hun website bezoeken te veranderen in klanten die iets kopen. Het is als een reis waarbij mensen je bedrijf leren kennen, meer over je producten leren, beslissen of ze iets willen kopen en dan eindelijk die aankoop doen.

In het begin gaat het erom mensen bewust te maken van je bedrijf. Het is net als een eerste kennismaking – je wilt dat ze je opmerken en geïnteresseerd zijn in wat je verkoopt. Dit kan gebeuren via verschillende methoden, zoals het zorgen dat je website goed vindbaar is in Google (dat noemen we SEO), het plaatsen van berichten op sociale media, of het schrijven van interessante artikelen of blogs over wat je doet (dat is contentmarketing).

Nadra zijn mensen zich bewust van je bedrijf, dan gaan ze nadenken over of ze iets van je willen kopen. In deze fase is het belangrijk om hen zoveel mogelijk informatie te geven over wat je verkoopt, en ook om hen te laten weten over eventuele speciale deals die je hebt. Je kunt dit doen door hen e-mails te sturen, hen opnieuw te benaderen met advertenties (dat heet retargeting) of door video’s te maken die je producten of diensten uitleggen.

De volgende stap is de beslissingsfase. Dit is het punt waarop mensen besluiten dat ze je producten leuk vinden en overwegen om iets te kopen. Om hen te helpen deze beslissing te nemen, kun je dingen aanbieden zoals recensies van andere klanten, video’s waarin je laat zien hoe je product werkt, en informatie over hoe je product zich verhoudt tot andere soortgelijke producten.

Ten slotte, wanneer mensen besloten hebben dat ze iets willen kopen, komen ze in de actiefase. Dit is wanneer ze klaar zijn om de aankoop te doen. In deze fase is het belangrijk om het betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat betekent dingen zoals een eenvoudig betaalformulier, duidelijke instructies over hoe te betalen, en verschillende manieren om te betalen.

Samenvattend, de online marketingtrechter is een nuttige manier voor bedrijven om te plannen hoe ze bezoekers van hun website kunnen veranderen in klanten die iets kopen. Door elke fase van de ‘trechter’ te begrijpen, kunnen bedrijven plannen maken om mensen te helpen op hun reis van het leren kennen van het bedrijf tot het doen van een aankoop.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.