Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Duplicate content

Duplicate content

Dubbele content is een manier om te zeggen dat iets wat je online ziet exact hetzelfde is, of heel erg lijkt op iets wat je al eerder online hebt gezien. Dit kan gebeuren als verschillende websites of webpagina’s hetzelfde verhaal vertellen, of als één website of webpagina meerdere keren opduikt onder verschillende adressen. Dit kan problemen veroorzaken bij het vinden van je website via zoekmachines zoals Google, en kan ook irritatie opleveren bij de mensen die je website bezoeken.

Een van de grootste problemen met dubbele content is dat het de zoekmachines in de war kan brengen. Ze hebben dan moeite om te bepalen welke versie van het verhaal ze moeten laten zien als iemand ernaar zoekt. Dit kan ervoor zorgen dat je website minder vaak wordt getoond in de zoekresultaten, wat betekent dat minder mensen je site zullen bezoeken. In sommige gevallen kunnen zoekmachines zelfs websites ‘straffen’ die dubbele content hebben, waardoor nog minder mensen je site te zien krijgen.

Een ander probleem met dubbele content is dat het vervelend kan zijn voor de bezoekers van je website. Als ze hetzelfde verhaal op verschillende plekken op internet tegenkomen, weten ze misschien niet welke versie het origineel is, of welke het meest betrouwbaar is. Dit kan leiden tot een negatieve ervaring, waardoor ze misschien minder geneigd zijn om je website in de toekomst weer te bezoeken. Bovendien kan dit schadelijk zijn voor de reputatie van je website.

Samengevat, dubbele content kan ervoor zorgen dat je website minder goed vindbaar is op internet en kan een negatieve invloed hebben op de ervaring van je bezoekers. Om dit te voorkomen, moeten bedrijven en organisaties ervoor zorgen dat hun verhalen uniek en origineel zijn. Ze kunnen ook speciale tools en technieken gebruiken, zoals ‘canonieke tags’, om te voorkomen dat ze per ongeluk dubbele content creëren.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.