Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Domain rating (DR)

Domain rating (DR)

Domeinbeoordeling, vaak afgekort als DR, is een soort cijfer dat een tool genaamd Ahrefs gebruikt om te kijken hoe krachtig en betrouwbaar een website of webpagina is. Het werkt een beetje als een schoolrapport voor je website. Ahrefs kijkt naar het aantal en de kwaliteit van de verwijzingen naar je website (dit noemen we ‘backlinks’) en naar nog een aantal andere dingen.

Het cijfer voor domeinbeoordeling ligt tussen de 0 en 100, waarbij een hoger cijfer betekent dat je website sterker en meer betrouwbaar is. Een website met een hoge beoordeling wordt meestal gezien als een expert in zijn vakgebied. Dit kan helpen om hoger te komen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, en kan ook helpen om beter zichtbaar te zijn en een goede reputatie te krijgen.

Om het cijfer voor je domeinbeoordeling te berekenen, heeft Ahrefs een eigen systeem bedacht dat naar verschillende dingen kijkt. Het kijkt bijvoorbeeld naar hoeveel en hoe goed de backlinks zijn die naar je website verwijzen, maar ook naar hoe relevant die backlinks zijn en hoe betrouwbaar de websites zijn die naar je linken. Ahrefs kijkt ook naar hoeveel bezoekers je hebt en hoe actief die zijn, en naar hoe goed je online aanwezig bent.

Samenvattend, domeinbeoordeling, of DR, is een soort cijfer dat Ahrefs geeft aan je website om te laten zien hoe krachtig en betrouwbaar die is. Het cijfer wordt berekend op basis van het aantal en de kwaliteit van de backlinks naar je website, en nog een aantal andere dingen. Een hoge domeinbeoordeling betekent dat je website sterk en betrouwbaar is, wat kan helpen om hoger te komen in de zoekresultaten van zoekmachines en een goede reputatie te krijgen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.