Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Dynamische zoekadvertenties

Dynamische zoekadvertenties

Dynamische zoekadvertenties (of DSA’s) zijn net als slimme reclameborden op het internet. Ze maken gebruik van wat er op de website van een bedrijf staat om zelf reclames te maken en ze aan de juiste mensen te laten zien. In plaats van dat een bedrijf zelf elke reclame en de woorden waardoor mensen de reclame zien (zoekwoorden) moet bedenken en bijhouden, doen deze slimme reclames dat zelf met behulp van technieken uit de kunstmatige intelligentie (machine learning).

DSA’s zijn handig voor bedrijven, omdat ze op deze manier meer mensen kunnen bereiken die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat ze te bieden hebben, zonder dat ze zelf ingewikkelde reclamecampagnes en zoekwoorden hoeven te beheren. Dit bespaart tijd en moeite, en stelt bedrijven in staat om zich te richten op andere dingen die ook belangrijk zijn voor hun bedrijf.

Als iemand bijvoorbeeld iets opzoekt op Google, maakt de zoekmachine automatisch een DSA voor het bedrijf en laat die zien als wat de persoon opzoekt past bij wat er op de website van het bedrijf staat. Hierdoor wordt de reclame van het bedrijf getoond aan mensen die op zoek zijn naar de producten of diensten die het bedrijf aanbiedt, waardoor de kans groter wordt dat ze reageren.

Naast het zelf maken en aan de juiste mensen laten zien van de reclames, geven DSA’s ook nuttige informatie over hoe goed de reclames het doen. Bedrijven kunnen deze informatie gebruiken om hun reclames te verbeteren en beter te laten presteren.

Samengevat zijn dynamische zoekadvertenties als slimme reclameborden die bedrijven helpen om de juiste mensen te bereiken zonder dat ze zelf ingewikkelde reclamecampagnes moeten bedenken. Door kunstmatige intelligentie te gebruiken om automatisch reclames te maken en aan de juiste mensen te laten zien, kunnen DSA’s bedrijven helpen om tijd en moeite te besparen en om meer succesvolle acties van klanten te stimuleren.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.