Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Crawling

Crawling

Google-crawlers, ook wel bekend als Googlebots of spiders, zijn speciale softwareprogramma’s die het internet doorzoeken om informatie van websites te verzamelen en te ordenen. Ze helpen Google om relevante zoekresultaten te tonen wanneer mensen iets opzoeken.

De crawlers werken door links op websites te volgen en de inhoud van elke pagina te lezen en te verwerken. Dit proces heet “”kruipen””. Terwijl ze het internet verkennen, analyseren ze de tekst, afbeeldingen en andere elementen op elke pagina om te beoordelen of deze relevant en van goede kwaliteit is.

Wanneer een pagina is bezocht en geanalyseerd, wordt deze opgenomen in de zoekresultaten van Google. Als iemand iets zoekt, gebruikt Google deze verzameling pagina’s om de meest relevante en hoogwaardige resultaten te tonen.

Het is belangrijk voor bedrijven om te begrijpen hoe Google-crawlers werken, omdat dit invloed kan hebben op hun zoekmachineoptimalisatie-inspanningen. Door waardevolle en relevante inhoud te maken en hun website te optimaliseren voor de crawlers, kunnen bedrijven hun kansen vergroten om hoger in de zoekresultaten te verschijnen en meer bezoekers naar hun website te trekken.

Naast het verzamelen van informatie en het opnemen van pagina’s in de zoekresultaten, voeren Google-crawlers ook andere taken uit, zoals het controleren op kapotte links, het opsporen van schadelijke software en het meten van de prestaties van websites. Dit zorgt ervoor dat de zoekresultaten van Google nauwkeurig en relevant zijn, en dat gebruikers een goede ervaring hebben bij het gebruik van de zoekmachine.

Kortom, Google-crawlers zijn essentieel voor het goed functioneren van de zoekmachine en zijn belangrijk voor bedrijven die hun zoekmachineoptimalisatie willen verbeteren en meer bezoekers naar hun website willen trekken.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.