Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
CSS

CSS

CSS, oftewel Cascading Style Sheets, is een taal die gebruikt wordt om de look en opmaak van een webpagina te beschrijven. Het werkt samen met HTML om stijl en lay-out aan webpagina’s toe te voegen.

Met CSS kun je op verschillende manieren het uiterlijk van je webpagina bepalen. Je kunt het lettertype, de grootte en kleur van tekst specificeren, evenals de achtergrondkleur en afbeelding van een pagina. Ook kun je met CSS de positie en lay-out van elementen op een webpagina bepalen, zoals afbeeldingen, video’s en knoppen.

Een belangrijk voordeel van CSS is dat het de inhoud van een webpagina scheidt van de presentatie. Dit betekent dat je de inhoud van je webpagina kunt schrijven in HTML en vervolgens CSS kunt gebruiken om het uiterlijk te bepalen. Dit maakt het makkelijker om je webpagina’s te onderhouden en updaten, omdat je alleen de CSS-code hoeft aan te passen om het uiterlijk van alle pagina’s op je website te veranderen.

Een ander voordeel van CSS is dat je herbruikbare stijlen kunt maken die op meerdere elementen van je webpagina kunnen worden toegepast. Bijvoorbeeld, je kunt een stijl maken voor koppen waarin je het lettertype, de grootte en kleur specificeert, en die stijl toepassen op alle koppen op je webpagina’s. Dit zorgt voor een consistente look en feel op je hele website.

Kortom, CSS is een krachtige taal waarmee je stijl en lay-out aan webpagina’s kunt toevoegen. Door de inhoud van je webpagina’s te scheiden van de presentatie en door herbruikbare stijlen te gebruiken, wordt het onderhoud en updaten van je website eenvoudiger. Of je nu een webdesigner, webontwikkelaar of gewoon iemand bent die mooie en effectieve webpagina’s wil maken, het leren van CSS is een essentiële vaardigheid.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.