Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Cost per sale (CPS)

Cost per sale (CPS)

Kosten per verkoop (CPS) of kosten per acquisitie (CPA) is een statistiek waarmee je kunt meten hoeveel geld het kost om een verkoop of conversie op een website of ander digitaal platform te genereren. Het wordt berekend door de totale kosten van advertenties te delen door het aantal verkopen of conversies dat je hebt behaald. Deze statistiek wordt vaak gebruikt in online advertenties en digitale marketing om te zien of een advertentiecampagne winstgevend is.

Een belangrijk voordeel van CPS is dat het bedrijven helpt om direct te zien welke invloed hun advertenties hebben op het aantal verkopen of conversies. Door de totale kosten van advertenties te delen door het aantal verkopen of conversies, kun je zien hoeveel je uitgeeft om elke verkoop of conversie te krijgen. Deze informatie kun je gebruiken om je advertenties te verbeteren en de winstgevendheid van je campagnes te vergroten.

CPS kan ook worden gebruikt om de prestaties van verschillende advertentiekanalen of campagnes met elkaar te vergelijken. Door de CPS te berekenen voor elk kanaal of elke campagne, kun je zien welke de meeste verkopen of conversies opleveren tegen de laagste kosten. Op basis daarvan kun je beslissen hoe je je advertentiebudget het beste kunt besteden.

Al met al is CPS een handige maatstaf om inzicht te krijgen in hoe je advertentiecampagnes presteren en welke advertentiekanalen het meest effectief zijn. Door deze statistiek bij te houden en te analyseren, kun je je advertenties optimaliseren en de winstgevendheid van je campagnes verbeteren.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.