Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie

Conversieratio-optimalisatie (CRO) is een proces waarmee je de prestaties van je website of digitaal platform kunt verbeteren. Het doel van CRO is om meer bezoekers te overtuigen om een gewenste actie te ondernemen, zoals een aankoop doen, een formulier invullen of zich abonneren op een nieuwsbrief. Dit bereik je door het gedrag van je bezoekers te analyseren en aanpassingen te maken aan je website of platform, zodat deze gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker worden.

Een belangrijk onderdeel van CRO is het analyseren van gegevens. Door het gedrag van je bezoekers te volgen en te analyseren, kun je verbeterpunten ontdekken en wijzigingen aanbrengen op je website of platform om de conversieratio te verhogen. Je kunt bijvoorbeeld heatmaps en scrolkaarten gebruiken om te zien waar bezoekers klikken en hoe ver ze scrollen. Ook kun je A/B-testen gebruiken om verschillende versies van een pagina of functie met elkaar te vergelijken en te zien welke beter presteert.

Een ander belangrijk aspect van CRO is het verbeteren van de gebruikerservaring (UX). Door aanpassingen te maken in het ontwerp en de lay-out van je website of platform, kun je de gebruikerservaring verbeteren en het voor bezoekers gemakkelijker maken om de gewenste actie te ondernemen. Bijvoorbeeld door het afrekenproces eenvoudiger te maken, de call-to-action duidelijker te tonen of afleidingen weg te nemen die ervoor kunnen zorgen dat bezoekers niet converteren.

Over het algemeen is CRO een waardevol proces dat bedrijven helpt om hun websites en digitale platforms te verbeteren. Door gegevens te analyseren en aanpassingen te maken om de gebruikerservaring te verbeteren, kun je de conversieratio verhogen en meer omzet en groei genereren.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.