Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Conversie

Conversie

Online conversie is het proces waarbij een persoon die een website of app bezoekt, verandert in een klant, abonnee of iemand die een gewenste actie onderneemt. Dit is een belangrijk concept in digitale marketing, omdat het het belangrijkste doel is van veel online marketingcampagnes. Door bezoekers van websites of apps succesvol om te zetten in klanten of abonnees, kunnen bedrijven geld verdienen en hun klantenbestand laten groeien.

Er zijn verschillende manieren om online conversie te meten, afhankelijk van wat een bedrijf wil bereiken. Als het doel bijvoorbeeld is om verkopen te genereren, kan de conversieratio worden berekend door het aantal mensen dat iets koopt te delen door het totale aantal bezoekers. Als het doel is om leads te genereren, kan de conversie worden gemeten door het aantal mensen dat een formulier invult of zich aanmeldt voor een nieuwsbrief te delen door het totale aantal bezoekers.

Om de online conversie te verhogen, moeten bedrijven zorgen voor een goede gebruikerservaring (UX) op hun website of app. Dit betekent dat de website of app gemakkelijk te gebruiken moet zijn, duidelijke en beknopte informatie moet bieden en de gewenste actie (bijvoorbeeld een aankoop doen of aanmelden voor een nieuwsbrief) zo eenvoudig mogelijk moet maken.

Kortom, online conversie verwijst naar het proces waarbij een bezoeker van een website of app verandert in een klant, abonnee of iemand die een gewenste actie onderneemt. Om de online conversie te verhogen, moeten bedrijven zorgen voor een goede gebruikerservaring op hun website of app en het zo eenvoudig mogelijk maken om de gewenste actie te ondernemen. Door bezoekers met succes om te zetten in klanten of abonnees, kunnen bedrijven geld verdienen en hun klantenbestand laten groeien.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.