Call Tracking

Telefoongesprekken Meten

Call Tracking

meet welke kanalen en clicks telefonisch contact opleveren

Uw marketing uitingen zijn uiteraard bedoeld om potentiële klanten contact op te laten nemen met uw bedrijf. Zeker bij advertising is belangrijk precies te weten welke campagnes succesvol zijn.

Als uw organisatie adverteert via zoekmachines of social media is het belangrijk te weten – en dus meten -welke campagnes het meest succesvol zijn. Voor ingevulde webformulieren is dit eenvoudig door te meten. Maar voor binnenkomende telefoongesprekken is het een stuk minder transparant. 

 

Een klant die belt geeft natuurlijk niet aan welke advertentie of organisch zoekwoord werd gebruikt om op de website terecht te komen. Daardoor is kan het zijn dat bepaalde betaalde advertentie campagnes veel beter of slechter presteren dan de aanname over het aantal contacten doet vermoeden. Heeft die bezoeker die de contact-pagina bezocht nu wel of niet gebeld? Of zocht hij bijvoorbeeld alleen de locatie van uw bedrijf?

 

Gelukkig is er een goede oplossing om precies te weten welke kanalen, campagnes en kliks hebben geleid tot de telefoongesprekken met uw potentiële klanten! Call Tracking!

Op die manier kunnen advertentiebudgetten (en SEO activiteiten) veel beter beheerd worden. Oftewel een perfecte onderbouwing van inzet van marketing op basis van data!

Maar call tracking levert nog veel meer mogelijkheden op!

Succesvoller Adverteren

Verhoog advertentiebudget op die campagnes die telefoontjes opleveren. Beperk uitgaven van campagnes die niet tot de juiste contacten leiden.

Inzicht in Conversies

Leer precies(!) welke campagnes tot het gewenste gedrag van websitebezoekers leiden. Optimaliseer budgetten en bespaar geld.

Bespaar Geld

In de praktijk blijkt dat call tracking gemiddeld 26% kan besparen op de advertentie uitgaven met gelijk blijvende contacten met nieuwe klanten.

Meet Conversies en Bespaar Geld

Google Analytics, Google Ads, Microsoft Advertisement en Google Data Studio koppelingen

Hoe werkt call tracking?

hoe werkt call tracking

Lokale of Nationale uitstraling

De extra telefoonnummers die worden ingezet, nemen we over van uw originele telefoonnummer, zodat uw uitstraling gelijk blijft. (bv, 010-, 053-, 085-, etc.).

Koppeling met uw Bedrijf

De call tracking telefoonnummers zijn gekoppeld aan uw KvK-registratie. Terugkerende bellers komen dus altijd bij uw bedrijf uit.

Direct een Call Tracking Voorstel ontvangen?

Vertel ons uw wensen en eisen. Dan maken wij snel een voorstel en kostenindicatie voor u!

  Andere Conversie Optimalisatie

  Website Optimalisatie Tool

  Met de heatmaps kunt u het gedrag van uw site analyseren met verschillende rapporten.

   

  U kunt scrollmaps, scrolldiepte, inactieve muizen, tekstselectie, cursor-over en klikgedrag zien zoals ze op uw live site worden weergegeven, niet in een screenshot.

   

  Van daaruit kunt u klikken en acties van gebruikers analyseren op basis van dynamische elementen, en gegevens segmenteren op basis van verschillende verkeersbronnen of apparaten.

   

  Op die manier krijgt u waardevolle inzichten in wat wel en niet werkt, zodat u effectieve wijzigingen kunt aanbrengen.

  Meet alle Apparaten en Bronnen

  Klikgedrag en Pagina views

  Waardevolle Rapportages

  Meekijken door Schermopnames

  Website Conversie Verbeteren... Laat het over aan de specialist...

  Als expert op het gebied van websiteontwikkeling hebben we alle kennis en ervaring in huis om uw wensen om te zetten naar een goed geoptimaliseerde website. Daarbij zijn uw wensen altijd de basis; het is immers wel uw website waar u straks trots op mag zijn.

  Frontend Development
  Project Management
  Applicatie Integratie
  Maatwerk Applicaties

  Direct website conversie optimaliseren

  Direct een einde maken aan weglopende website bezoekers? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

   

  We kunnen de conversie analyse al binnen 24 uur actief hebben op uw website.

  Geavanceerde Niche Websites voor Lokaal Bereik

  Door ons specialisme in niche- en lokale marketing zijn wij in staat om snel ongelofelijke resultaten te behalen met website ontwikkeling. Om de diensten van uw bedrijf in weken in plaats van maanden of jaren te laten ranken.

  173% Snellere ranking voor uw lokale bedrijf. Zorg dat uw lokale klanten u en uw diensten vinden.
  100% SEO service. Bespaar geld op reclamekosten. En blijf verkeer en leads krijgen, zelfs jaren nadat ons werk gedaan is.
  136% Hoger rendement op uw investeringen. Wij leveren SEO resultaten die de zoekmachine posities van uw organisatie goed houden voor de gewenste zoekwoorden.