Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Vertoningspercentage

Vertoningspercentage

Google Ads is een tool die bedrijven kunnen gebruiken om hun advertenties online te plaatsen, niet alleen in de Google-zoekresultaten, maar ook op andere websites die Google gebruiken voor advertenties. Ze kunnen dan kijken naar bepaalde gegevens, zoals het ‘vertoningspercentage’. Dit is een soort score die ons vertelt hoe vaak een advertentie de kans kreeg om gezien te worden.

Dit vertoningspercentage is nuttig omdat het ons een idee geeft van hoe goed de advertentie het doet. Als een advertentie een hoog vertoningspercentage heeft, betekent dit dat deze vaak te zien is en veel mensen de kans hebben om deze te bekijken. Dit helpt bedrijven om te zien hoe goed hun advertentie werkt en, indien nodig, aanpassingen te maken.

Er zijn verschillende dingen die invloed kunnen hebben op dit vertoningspercentage. Een belangrijk punt is het ‘biedingsbedrag’, dat is het maximale bedrag dat een bedrijf bereid is te betalen als iemand op hun advertentie klikt. Als bedrijven bereid zijn meer te betalen, worden hun advertenties waarschijnlijk vaker getoond, wat resulteert in een hoger vertoningspercentage.

Een andere belangrijke factor is de ‘kwaliteitsscore’ van de advertentie. Google kijkt naar verschillende dingen om deze score te bepalen, zoals hoe relevant de advertentie is voor wat mensen zoeken, hoe goed de pagina waar de advertentie naartoe leidt is en hoe prettig de pagina is voor gebruikers. Advertenties die goed scoren op deze punten worden vaker getoond, wat ook leidt tot een hoger vertoningspercentage.

Bedrijven kunnen hun vertoningspercentage ook verbeteren door goede zoekwoorden te kiezen en ervoor te zorgen dat hun advertenties gericht zijn op de juiste mensen. Als ze hun advertenties richten op mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat ze aanbieden, is de kans groter dat hun advertenties worden getoond en hun vertoningspercentage stijgt.

Dus het vertoningspercentage is een belangrijke score om in de gaten te houden in Google Ads. Het geeft bedrijven een idee van hoe goed hun advertenties werken en helpt hen om betere beslissingen te nemen over hun reclame-inspanningen. Door te begrijpen wat het vertoningspercentage beïnvloedt en stappen te nemen om dit te verbeteren, kunnen bedrijven hun advertenties verbeteren en meer van de juiste mensen bereiken.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.