Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
UTM tag

UTM tag

Een UTM-tag, of UTM-parameter, is eigenlijk een stukje extra tekst dat je achter een websiteadres (URL) plakt. Deze extra tekst helpt ons om te zien hoe goed een website of een bepaalde webpagina het doet. Denk bijvoorbeeld aan hoe vaak mensen op een link klikken of hoe vaak ze iets kopen of aanvragen (dit noemen we conversies). Met hulp van UTM-tags kunnen we dus achterhalen waar bezoekers vandaan komen en hoe ze zich gedragen op de website.

We gebruiken UTM-tags vaak als we een online reclamecampagne doen. Door een unieke UTM-tag aan elke campagne te geven, kunnen bedrijven zien hoeveel mensen klikken, iets kopen of aanvragen en nog veel meer, allemaal voor elke aparte campagne. Hierdoor kunnen we beter begrijpen welke campagnes goed werken en welke niet, zodat we onze reclameactiviteiten kunnen verbeteren.

We kunnen UTM-tags ook gebruiken om te kijken hoe een specifieke webpagina presteert. Door zo’n UTM-tag aan het webadres van een bepaalde pagina toe te voegen, kunnen we zien hoeveel mensen op de pagina klikken, iets kopen of aanvragen en nog veel meer, allemaal specifiek voor die pagina. Dit helpt ons om te zien welke pagina’s populair zijn en welke niet, zodat we onze website beter kunnen maken.

Samengevat, UTM-tags zijn een heel handig hulpmiddel om te zien hoe goed websites en online reclamecampagnes het doen. Ze geven ons veel informatie over waar bezoekers vandaan komen en hoe ze zich gedragen op de website, waardoor we onze online aanwezigheid kunnen verbeteren en onze marketingactiviteiten kunnen aanscherpen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.