Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Unieke bezoeker

Unieke bezoeker

Als je ooit hebt afgevraagd hoeveel mensen echt je website bezoeken, dan kom je bij het begrip ‘unieke websitebezoekers’. Denk aan dit als het aantal verschillende mensen dat je website bezoekt in een bepaalde periode – dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Dit is een belangrijke informatie voor bedrijven en mensen die websites beheren. Het laat namelijk zien hoe groot je publiek is en hoe betrokken ze zijn bij je website. In andere woorden, het helpt je te begrijpen hoeveel mensen echt geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

Wat het bijzonder handig maakt, is dat het nauwkeuriger is dan andere manieren om te meten hoe populair je website is. Stel, je kijkt naar hoe vaak bepaalde pagina’s worden bekeken of hoeveel bezoeken er in totaal zijn. Maar deze aantallen kunnen misleidend zijn omdat dezelfde persoon meerdere keren dezelfde pagina kan bekijken of je website kan bezoeken. Unieke bezoekers tellen elke persoon maar één keer, waardoor je een beter beeld krijgt van hoeveel verschillende mensen er echt betrokken zijn bij je website.

Daarnaast is het meten van unieke bezoekers nuttig omdat het kan helpen om te begrijpen hoe het bezoek aan je website verandert. Als je de aantallen volgt, kun je zien of er meer of minder mensen je site bezoeken. Deze informatie kan je helpen om beter te begrijpen wat werkt en wat niet, en je kan je plannen aanpassen om je website beter te maken.

Dus, unieke websitebezoekers is eigenlijk het aantal verschillende mensen dat je website bezoekt. Het geeft je een helder beeld van hoe groot en betrokken je publiek is, en het is een betrouwbaardere manier om te meten hoe populair je website is dan andere methoden. Het kan je ook helpen om te begrijpen hoe je publiek verandert en hoe je daarop kunt reageren.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.