Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Title tag

Title tag

Een title-tag is een soort label dat de naam van een webpagina geeft. Het is belangrijk voor het makkelijker vindbaar maken van je website in zoekmachines zoals Google (wat we ook wel SEO noemen), maar ook om mensen die je site bezoeken een goed idee te geven van wat er op de pagina te vinden is.

Je kunt title-tags meestal op twee plekken zien: bovenin het tabblad of venster van je webbrowser en op de pagina met zoekresultaten van Google wanneer je iets opzoekt. In je webbrowser is de title-tag de standaardnaam van de pagina, en in de zoekresultaten van Google zie je de title-tag als de blauwe klikbare titel van het zoekresultaat.

Om je title-tag zo goed mogelijk te maken, moet je zorgen dat hij goed beschrijft wat er op je pagina te vinden is, en dat hij de woorden bevat waar mensen op zouden zoeken om bij jouw pagina uit te komen. Houd je title-tag kort en duidelijk, want als hij te lang is, kan Google hem inkorten in de zoekresultaten en dan kan het voor mensen lastiger zijn om te begrijpen waar je pagina over gaat.

Ook de plek waar je de title-tag in je websitecode zet en hoe je hem opmaakt, is belangrijk. De title-tag hoort in het-gedeelte van je websitecode te staan en moet het

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.