Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Technische SEO

Technische SEO

Technische SEO is eigenlijk een reeks methodes die je gebruikt om je website beter vindbaar te maken voor zoekmachines zoals Google. Het richt zich op het verbeteren van de ‘achter de schermen’ aspecten van je website om ervoor te zorgen dat het makkelijker wordt voor mensen om je site te vinden als ze iets opzoeken op internet.

Er zijn verschillende belangrijke onderdelen van technische SEO. Een daarvan is ervoor zorgen dat zoekmachines je website gemakkelijk kunnen ‘lezen’. Dit betekent dat de manier waarop je website is opgebouwd duidelijk en gestructureerd moet zijn. Het is ook belangrijk dat je website goed werkt op mobiele apparaten, omdat steeds meer mensen internetten op hun telefoon of tablet.

Een ander belangrijk onderdeel van technische SEO is de laadsnelheid van je website. Zoekmachines houden van snelle websites, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website snel laadt om beter gevonden te worden. Je kunt dit bereiken door verschillende technieken, zoals het verkleinen van foto’s, het gebruiken van een netwerk om je content sneller te leveren (een zogenaamde CDN) en het verkleinen van de code van je website.

Ook het gebruik van de juiste zoekwoorden is een belangrijk onderdeel van technische SEO. Dit betekent dat je moet onderzoeken en bepalen welke woorden of zinnen mensen het meest gebruiken als ze zoeken naar wat jouw website te bieden heeft, en deze woorden op een natuurlijke manier in je website te verwerken. Zoekmachines kunnen dan beter begrijpen wat er op je website staat en je hierdoor beter rangschikken.

Daarnaast zijn er nog andere technische SEO-methoden die kunnen helpen om je website beter vindbaar te maken. Dit omvat onder andere het gebruik van speciale soorten gegevens om zoekmachines te helpen begrijpen wat er op je website staat, zoals het verbeteren van je website URL’s.

In het kort, technische SEO is een heel belangrijk onderdeel van elke succesvolle online marketingstrategie. Door deze ‘achter de schermen’ aspecten van je website te verbeteren, kun je ervoor zorgen dat meer mensen je website kunnen vinden, wat kan leiden tot meer klanten en meer inkomsten voor jouw bedrijf.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.