Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
ROAS

ROAS

ROAS, oftewel ‘Return on Ad Spend’, is een manier om te kijken hoe goed een online advertentie het doet. Het is alsof je een rekensom maakt waarbij je de winst van je advertentie deelt door hoeveel geld je eraan hebt uitgegeven. Dit kan je als percentage of verhouding weergeven. Als de ROAS hoog is, betekent dit dat je advertentie meer oplevert dan dat het kost, wat erg goed is. Als de ROAS laag is, betekent dit dat je advertentie minder oplevert dan dat het kost, wat minder gunstig is.

ROAS is heel handig voor mensen die adverteren en voor marketeers, omdat het ze helpt begrijpen hoe goed hun advertenties het doen en hoeveel ze terugkrijgen voor het geld dat ze aan advertenties uitgeven. Door te kijken naar hun ROAS, kunnen ze zien welke advertenties het goed doen en welke niet. Dit helpt hen dan om beslissingen te nemen over hoe ze hun advertenties kunnen aanpassen om het beter te laten doen.

Er zijn veel dingen die kunnen bepalen hoe goed de ROAS van een online advertentie is. Dit kan bijvoorbeeld gaan over hoe goed en relevant het advertentiemateriaal is, waar de advertenties worden geplaatst, hoe gebruikers de advertentie ervaren en hoeveel mensen erdoor op de website komen en iets kopen. Om de ROAS van een online advertentie beter te maken, moeten adverteerders en marketeers kijken naar deze dingen en proberen om meer mensen naar de website te trekken, geïnteresseerd te maken en tot aankopen te overhalen.

In het algemeen is ROAS een erg nuttig middel om te kijken hoe goed een online advertentie het doet. Door te kijken naar hun ROAS, kunnen adverteerders en marketeers zien welke advertenties het goed doen en welke niet, en dit helpt hen dan om beslissingen te nemen over hoe ze hun advertenties kunnen aanpassen om het beter te laten doen en betere resultaten te behalen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.