Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
PA (page authority)

PA (page authority)

Page Authority (PA) is een soort ‘krachtmeter’ voor webpagina’s, bedacht door een bedrijf genaamd Moz. Het geeft aan hoe belangrijk een bepaalde webpagina is op het internet, met een score van 0 tot 100. Een hogere score betekent dat de pagina belangrijker is. Deze score wordt bepaald door verschillende dingen, zoals hoeveel en hoe goede andere sites zijn die naar de pagina linken, hoe goed en relevant de informatie op de pagina is, en hoe sterk de website als geheel is.

Deze ‘krachtmeter’ is heel nuttig voor bedrijven en mensen die proberen hun website beter vindbaar te maken in zoekmachines (ook wel SEO genoemd). Door deze score van hun eigen pagina’s en die van concurrenten te bekijken, krijgen bedrijven een idee van hoe goed hun pagina’s het doen. Dit helpt hen bij het maken van goede beslissingen over hoe ze hun website kunnen verbeteren.

Een groot voordeel van de Page Authority score is dat het rekening houdt met dingen die bekend staan als belangrijk voor SEO. Een hoge score betekent dus dat de pagina een goede kans maakt om hoog te verschijnen in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit is vooral handig voor bedrijven die meer mensen naar hun website willen trekken.

Om de score van een pagina te vinden, kunnen bedrijven en mensen verschillende hulpmiddelen gebruiken, zoals Moz’s eigen ‘krachtmeter’ tool of andere SEO hulpmiddelen. Deze tools gebruiken meestal informatie uit Moz’s eigen databank en andere bronnen om de score te berekenen.

Kortom, deze ‘krachtmeter’ voor webpagina’s is heel nuttig voor bedrijven en mensen die hun website beter vindbaar willen maken. Het geeft een beeld van hoe goed een webpagina het doet, en helpt bij het maken van goede beslissingen over hoe de website te verbeteren. Uiteindelijk kan dit helpen om een website hoger te laten verschijnen in de zoekresultaten van zoekmachines.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.