Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Organische zoekresultaten

Organische zoekresultaten

Als je iets opzoekt op het internet, zijn er twee soorten resultaten die je ziet. De eerste soort zijn ‘organische’ resultaten, dit zijn de resultaten die gratis zijn. Deze worden niet bepaald doordat iemand er geld voor betaald heeft om bovenaan te staan, maar ze komen bovenaan omdat de inhoud van de website heel goed past bij wat je zoekt. Dit komt doordat de zoekmachines, zoals Google, deze websites heel relevant en waardevol vinden voor je zoekopdracht.

Het tegenovergestelde van organische resultaten zijn ‘betaalde’ resultaten. Dit zijn de resultaten die bovenaan komen omdat de eigenaars van de website geld hebben betaald om bovenaan de resultatenlijst te staan.

Mensen hebben vaak meer vertrouwen in organische resultaten omdat ze weten dat deze websites bovenaan komen door de kwaliteit van hun inhoud en niet omdat ze betaald hebben.

Daarnaast, als je op een organisch resultaat klikt, is de kans groter dat je precies vindt wat je zocht. Dit komt omdat de mensen die zoeken en klikken op deze websites meestal op zoek zijn naar specifieke informatie.

Nog een voordeel van organische resultaten is dat ze kunnen zorgen voor een gestage stroom van bezoekers naar een website over een langere periode. Dit komt omdat ze blijven verschijnen in de resultaten, zolang ze relevant blijven, in tegenstelling tot betaalde resultaten die alleen verschijnen zolang er voor betaald wordt.

Tot slot, door het bieden van goede en relevante inhoud, kunnen websites die hoog scoren in de organische resultaten een betere ervaring bieden aan hun bezoekers. Dit kan ervoor zorgen dat bezoekers vaker terugkomen, wat kan leiden tot meer betrokkenheid en tevredenheid.

Dus, als een website hoog scoort in de organische zoekresultaten, kan dit veel voordelen hebben. Het kan de website meer zichtbaarheid geven, meer vertrouwen van bezoekers en uiteindelijk leiden tot meer bezoekers en succes.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.