Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Keyword difficulty

Keyword difficulty

Hoe ‘lastig’ een woord of groep woorden is om hoog te laten verschijnen in zoekmachines zoals Google, wordt gemeten met iets wat we ‘de moeilijkheidsgraad van zoekwoorden’ noemen. Dit is belangrijk als je wil dat jouw website goed zichtbaar is op het internet. Het geeft je een idee welke woorden je het beste kan gebruiken in je online reclame of op je website.

Wat maakt een woord ‘lastig’? Dat hangt af van verschillende dingen. Hoeveel andere websites gebruiken hetzelfde woord? Zijn deze websites van hoge kwaliteit? Hoeveel mensen zoeken eigenlijk op dit woord? En hoeveel andere bedrijven proberen ook hoog te scoren met dit woord? Hoe ‘lastiger’ het woord, hoe moeilijker het is om jouw website hoog in de zoekresultaten te krijgen als je dit woord gebruikt. Dit kan betekenen dat je meer tijd, energie en geld moet besteden om toch bovenaan te komen.

Om erachter te komen hoe ‘lastig’ een woord is, kan je speciale hulpmiddelen gebruiken. Deze hulpmiddelen kijken naar verschillende factoren en geven je dan een getal. Hoe hoger dit getal, hoe moeilijker het zal zijn om jouw website bovenaan de zoekresultaten te krijgen met dit woord.

Zodra je weet hoe ‘lastig’ een woord is, kan je beslissen of je dit woord wilt gebruiken in je online reclame of op je website. Als een woord heel ‘lastig’ is, is het misschien niet de moeite waard om veel tijd en geld te besteden aan het gebruiken van dit woord. Het kan dan slimmer zijn om te kiezen voor andere woorden die minder ‘lastig’ zijn, en waarbij je makkelijker hoog in de zoekresultaten kan komen.

Samenvattend is het belangrijk om te weten hoe ‘lastig’ woorden zijn, zodat je de juiste woorden kunt kiezen voor je online aanwezigheid. Met een hulpmiddel om de ‘lastigheid’ van woorden te bepalen, kan je slimme keuzes maken over welke woorden je wil gebruiken. Op deze manier kan je jouw tijd, energie en geld het meest effectief inzetten om de beste resultaten te behalen.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.