Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek

Het uitzoeken van de juiste woorden die mensen gebruiken om online te zoeken, is een belangrijk onderdeel van het beter vindbaar maken van je website op internet, bijvoorbeeld op Google. Als je weet welke woorden en zinnen mensen vaak gebruiken als ze op zoek zijn naar wat jouw bedrijf aanbiedt, kun je teksten op je website maken die precies passen bij deze zoekopdrachten. Op deze manier vinden meer mensen jouw website als ze zoeken.

Hoe ga je dan op zoek naar die juiste woorden? Allereerst moet je bedenken welke woorden of zinnen passen bij wat jouw bedrijf doet of aanbiedt. Dit kunnen bijvoorbeeld namen zijn van je producten of diensten, maar ook meer algemene termen die met jouw vakgebied te maken hebben.

Daarna kun je met behulp van speciale online tools kijken hoe vaak mensen deze woorden of zinnen gebruiken om te zoeken, en hoeveel andere websites ook deze woorden gebruiken. Deze informatie helpt je om te bepalen welke woorden de meeste mensen naar jouw website kunnen leiden. Er zijn verschillende van deze online tools beschikbaar, zoals Google’s Zoekwoordplanner, SEMrush en Ahrefs.

Als je eenmaal weet welke woorden mensen vaak gebruiken bij het zoeken, kun je deze woorden gaan gebruiken in de teksten op je website. Denk bijvoorbeeld aan de titels en beschrijvingen van je webpagina’s, maar ook aan de teksten die op de pagina’s zelf staan. Het is wel belangrijk dat je deze woorden op een natuurlijke manier gebruikt en niet te vaak, want dat kan ervoor zorgen dat je website juist minder goed vindbaar wordt.

Het is ook belangrijk om regelmatig te kijken hoe goed de woorden die je hebt gekozen werken. Welke woorden zorgen ervoor dat mensen jouw website vinden, en welke niet? Op basis van deze informatie kun je dan aanpassingen maken in je keuze van woorden.

Kortom, het uitzoeken van de juiste woorden die mensen gebruiken bij het zoeken, is een belangrijk onderdeel van het beter vindbaar maken van je website. Door de juiste woorden te kiezen en deze goed te gebruiken in de teksten op je website, maak je het makkelijker voor mensen om jouw bedrijf online te vinden.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.