Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Zoekmachinereclame, ook bekend als betaald zoeken of betalen-per-klik (PPC) advertenties, betekent dat er advertenties op de resultatenpagina van een zoekmachine (zoals Google) worden gezet om mensen naar een website te lokken. Deze advertenties worden automatisch aangezet om een website of een online toepassing op te starten en je betaalt voor elke keer dat iemand erop klikt. Dat wil zeggen, je betaalt alleen als iemand daadwerkelijk op je advertentie klikt.

Het mooie van adverteren op zoekmachines is dat je heel gericht kunt adverteren. In tegenstelling tot ouderwetse advertenties op tv of in een tijdschrift, kun je met zoekmachineadvertenties je advertentie laten zien aan mensen die actief op zoek zijn naar bepaalde zoekwoorden of zinnen. Dit betekent dat je advertentie getoond wordt aan mensen die waarschijnlijk al geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt, en dus is de kans groter dat ze klant worden.

Om te adverteren op een zoekmachine, moet je eerst een account aanmaken op een platform voor zoekmachineadvertenties, zoals Google AdWords of Bing Ads. Als je eenmaal een account hebt, kun je je advertenties maken en beheren, bepalen hoeveel je uit wilt geven en hoeveel je maximaal wilt bieden voor een klik, en bijhouden hoe je advertenties presteren.

Bij het maken van een advertentie moet je de tekst voor de advertentie aanleveren, inclusief de titel, beschrijving en de URL die zichtbaar is in de advertentie. Je moet ook de zoekwoorden selecteren waarbij je wilt dat je advertentie wordt getoond, en bepalen hoeveel je maximaal wilt betalen voor elke klik op je advertentie.

Zodra de advertenties zijn gemaakt en goedgekeurd, worden ze getoond aan mensen die zoeken op de geselecteerde zoekwoorden of zinnen. Wanneer iemand op een advertentie klikt, wordt deze persoon naar de website geleid en wordt het bedrag dat je hebt geboden voor de klik, in rekening gebracht. Je kunt vervolgens bijhouden hoe je advertenties het doen met behulp van de analysehulpmiddelen van het platform en, indien nodig, aanpassingen maken aan je campagne.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.