Symblings Digital Marketing
4.8
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Adres

Symblings Digital Marketing
Kabelweg 37, Amsterdam

Specialismes

SEO, SEA, Content Marketing, Linkbuilding, Web Development.

Plan een afspraak

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onze SEO technieken
White hat SEO

White hat SEO

White hat SEO betekent simpelweg dat je op een eerlijke en goedgekeurde manier probeert je website beter vindbaar te maken in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Het gaat hierbij om het nuttig zijn voor je bezoekers, in plaats van trucjes gebruiken om de zoekmachines voor de gek te houden.

Een van de belangrijkste onderdelen van white hat SEO is het maken van goede en relevante inhoud. Dit betekent dat je onderzoekt waar je bezoekers naar op zoek zijn, en dan teksten, foto’s of video’s maakt die antwoord geven op hun vragen en iets toevoegen aan hun ervaring. Deze inhoud moet goed gemaakt, grondig onderzocht en uniek zijn, en moet zo worden aangepast dat zowel bezoekers als zoekmachines het waarderen.

Ook belangrijk in white hat SEO is het verbeteren van de technische kant van je website. Hierbij kun je denken aan het sneller maken van je website, het geschikt maken voor mobiele telefoons, en zorgen dat het gemakkelijk is om door je website te navigeren. Je kunt dit doen door een duidelijke en logische indeling te hebben, met overzichtelijke koppen, subkoppen en navigatie-elementen.

Daarnaast probeer je met white hat SEO links naar je website te krijgen van andere websites. Dit doe je door goede inhoud te maken waar andere websites graag naar willen verwijzen, in plaats van trucjes gebruiken om links te krijgen. Door deze links van goede kwaliteit te krijgen, zien zoekmachines je website als meer betrouwbaar en waardevol, wat je positie in de zoekresultaten kan verbeteren.

Over het geheel genomen is white hat SEO een strategie die gericht is op de lange termijn. Door goede en relevante inhoud te maken, de technische kant van je website te verbeteren en goede links naar je website te krijgen, kun je je website beter vindbaar maken in de zoekresultaten.

Meer Kennisbank Artikelen

Scroll naar boven

Algoritme

Wat is het precies? 

Een algoritme is een reeks stappen of instructies die worden gebruikt om een specifiek probleem op te lossen. Het is als een recept dat een computer of een persoon kan volgen om een bepaald resultaat te bereiken. 

Algoritmen spelen een cruciale rol in de informatica en helpen bij het organiseren en verwerken van gegevens, het nemen van beslissingen en het automatiseren van taken. Ze kunnen worden toegepast in verschillende domeinen, zoals zoekmachines, routeplanners, machine learning en data-analyse. 

Kortom, algoritmen vormen de bouwstenen van onze digitale wereld en helpen bij het oplossen van complexe problemen.